Lifestyle

Wanda Nara: Με λευκό μπουστάκι στο γυμναστήριο – «ΚΑΓΚΕΛΩΣΑΝ» οι θnλεs της!

Wanda Nara: Με λευκό μπουστάκι στο γυμναστήριο – «ΚΑΓΚΕΛΩΣΑΝ» οι θnλεs της!

Πηγή Φωτογραφίας: The Sun

Απίστευτο ΔΩΡΑΚΙ στους followers της έκανε η Wanda Nara

Το κορίτσι απο την Αργεντινή ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα, αφού όπως διέρρευσε στην λατινική ήπειρο, η Wanda Nara θα είναι η νέα παρουσιάστρια του MasterChef Αργεντινής. Μπορεί στην χώρα μας να μην έχουμε παρουσιάστρια, αφού οι τρείς κριτές φτάνουν και περισσεύουν για να κάνουν σωστά και αυτή την δουλειά, στην Αργεντινή όμως δεν λογίζεται τηλεοπτικό show χωρίς την παρουσία παρουσιάστριας!

View this post on Instagram

A post shared by Wanda Nara Fan (@wanda_nara_off)

Αν και αυτή την περίοδο βρίσκεται οικογενειακώς στην Τουρκία για να δουν τα παιδιά τον μπαμπά τους και ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι Μάουρο Ικάρντι, οι φήμες που τόσο καιρό κυκλοφορούσαν γύρω απο το MasterChef και την Wanda Nara πλέον είναι πραγματικότητα.

Η Wanda με θα αναχωρήσει απο την Τουρκία για την Βραζιλία «για τα γυρίσματα μιας διαφήμισης για μια πασίγνωστη μάρκα κρέμας και μετά θα επιστρέψει στην Αργεντινή, για να ξεκινήσει τα γυρίσματα του MasterChef».

Την ίδια ώρα βέβαια δεν ξεχνάει ποτέ τα εκατομμύρια των followers που έχει στο Instagram και είναι η πηγή της δύναμης της! Η ίδια κατάφερε για ακόμα μια φορά να γονατίσει και τα 15,7 εκατομμύρια των θαυμαστών της με μια φωτογραφία πύραυλος!

Όσο και να προσπαθεί να μας πείσει ότι φωτογραφίζεται για να μας δείξει το χρώμα των μαλλιών της και την αλλαγή που τους έκανε, κανένας δεν μπορεί να σηκώσει τα μάτια του, απο το ντεκολτέ της, που σήμερα περήφανα και στητά στέκεται κάγκελο για την φωτογραφία που ανέβασε η τηλεπερσόνα στο Instagram.

Μπορεί το κορίτσι να κρύωνε και γι’ αυτό και να «καγκελώσαν» οι θnλέs της.

Αυτά κάνει η Wanda Nara και εδώ στην Ελλάδα της έχουμε δώσει το παρατσούκλι Wanda η ….Nara!

View this post on Instagram

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments