Trash

Κατερίνα Δαλάκα: Όταν την χαίδευε με μαγιό στην παραλία ο Φιντιρίκος [vid]

Κατερίνα Δαλάκα: Όταν την χαίδευε με μαγιό στην παραλία ο Φιντιρίκος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η πρώην παίκτρια του Survivor μαγνήτισε τους πάντες στη Μύκονο

Στη Μύκονο βρέθηκε η Κατερίνα Δαλάκα μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Φιντιρίκο.Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η νικήτρια του Survivor 3 πήγαν για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι, όπου ο Δημήτρης την ώρα που έμπαιναν στην θάλασσα, έβαλε… χέρι στους γλουτούς της αγαπημένης του. Ελάχιστοι θα μπορούσαν να τον κακολογήσουν, καθώς το «καυτό» κορμί της συντρόφου του, θα κόλαζε οποιονδήποτε! Το ζευγάρι, μετά την επανασύνδεσή του, περνάει χαλαρές και ευχάριστες στιγμές στη Μύκονο, τραβώντας τα βλέμματα.

Από ώρα σε ώρα ολοένα και αυξάνονται οι νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ σύμφωνα με τον τελευταίο, προσωρινό, απολογισμό, οι νεκροί ανέρχονται στους 38. Σοκαρισμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και η Κατερίνα Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκος, καθώς είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη, στο πατρικό της αθλήτριας το βράδυ της Τρίτης 28/2 με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Trains. Από ώρα σε ώρα ολοένα και αυξάνονται οι νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ σύμφωνα με τον τελευταίο, προσωρινό, απολογισμό, οι νεκροί ανέρχονται στους 38.

View this post on Instagram

A post shared by Κατερίνα Δαλάκα (@katerina_dalaka)

Σοκαρισμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και η Κατερίνα Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκος, καθώς είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη, στο πατρικό της αθλήτριας το βράδυ της Τρίτης 28/2 με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Trains. Το ζευγάρι, ωστόσο, λίγες ώρες πριν την αναχώρησή του φαίνεται πως άλλαξε τα εισιτήρια του για να ταξιδέψει σήμερα Τετάρτη 1/3 με αποτέλεσμα να γλιτώσουν από την τραγωδία.

Την αποκάλυψη έκανε πριν από λίγη ώρα ο γνωστός επιχειρηματίας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το νέο εισιτήριό τους και έγραψε: «Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο. Για καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξω το εισιτήριο.

Έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα. Με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λείπει για το περιστατικό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments