Αθλητισμός

Στο Μιλάνο με…βαριά καρδιά ο Ολυμπιακός

Στο Μιλάνο με…βαριά καρδιά ο Ολυμπιακός

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ολόκληρη η Ελλάδα πενθεί μετά απ' όσα έγιναν στο δυστύχημα των Τεμπών αλλά αυτό δεν πτόησε την διοργανώτρια αρχή και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ταξιδέψει στο Μιλάνο με όλους τους παίκτες του υγιείς και ετοιμοπόλεμους για την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Αρμάνι Μιλάνο.

«Η Αρμάνι έχει κερδίσει τα τελευταία τρία ματς, έχει πολύ καλό προπονητή και ρόστερ. Με βάση τους τραυματισμούς που είχε, δεν πήγε όσο καλά περίμεναν. Είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα, αν εξαιρέσεις τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, έχουν καλά αποτελέσματα. Δείχνουν να έχουν ανακάμψει αγωνιστικά. Όλοι παίζουν πλέον με κίνητρο απέναντί μας, λόγω της θέσης μας. Αλλά και εμείς παίζουμε με το πρέπει, πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την ψυχολογική επιβάρυνση, που μας δίνει το γεγονός ότι πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Με τον Σάσα Βεζένκοφ να συμπληρώνει: «Δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που ζει στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο που δεν έχει δει τι έχει γίνει. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου εκ μέρους της ομάδας σε όλες τις οικογένειες, είναι μία μεγάλη τραγωδία. Να αναπαυτούν εν ειρήνη, το μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Βλέπουμε κάτι τέτοιες στιγμές για πόσο ασήμαντα πράγματα τσακωνόμαστε στην καθημερινότητά μας. Θα μπορούσε ο καθένας να είναι στη θέση αυτών των παιδιών, γιατί μιλάμε κυρίως για παιδιά. Πραγματικά εύχομαι αυτή η τραγωδία να είναι η τελευταία, να μάθουμε μέσα από αυτό».

Η φοβερή φόρμα του Ολυμπιακού δε λέει να σταματήσει και απόψε θέλει να δώσει σερί στις εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ θα έχει στο πλευρό του περίπου 600 οπαδούς.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Τόμισλαβ Χορντόφ και Κάρλος Κορτές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments