Ελλάδα

Πυροσβεστική: Δεν έχουν βρεθεί φιάλες ή θραύσματα φιαλών υγραερίου στον χώρο του δυστυχήματος στα Τέμπη

Πυροσβεστική: Δεν έχουν βρεθεί φιάλες ή θραύσματα φιαλών υγραερίου στον χώρο του δυστυχήματος στα Τέμπη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Δεν έχουν βρεθεί φιάλες ή θραύσματα φιαλών υγραερίου στον ευρύτερο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, διευκρινίζει το Πυροσβεστικό Σώμα σε ανακοίνωσή του.

Δεν έχουν βρεθεί φιάλες ή θραύσματα φιαλών υγραερίου στον ευρύτερο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, διευκρινίζει το Πυροσβεστικό Σώμα σε ανακοίνωσή του. «Oι σχετικές με το θέμα δημοσιογραφικές αναφορές, οι οποίες μάλιστα αποδόθηκαν σε Εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Με αφορμή πρόσφατες αναφορές σε ΜΜΕ περί ανεύρεσης δύο (2) φιαλών υγραερίου, στο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, στα Τέμπη, το Πυροσβεστικό Σώμα διευκρινίζει:

Κατά την διαδικασία ελέγχου για τον εντοπισμό ατόμων στους χώρους των βαγονιών αλλά και στον ευρύτερο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, δεν έχουν βρεθεί φιάλες ή θραύσματα φιαλών υγραερίου. Συνεπώς, οι σχετικές με το θέμα δημοσιογραφικές αναφορές, οι οποίες μάλιστα αποδόθηκαν σε Εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments