Ελλάδα

Κύπρος: Τριήμερο πένθος για τους δύο φοιτητές – Μεσίστιες οι σημαίες [Αποκλειστικές φωτό του pagenews.gr]

Κύπρος: Τριήμερο πένθος για τους δύο φοιτητές – Μεσίστιες οι σημαίες [Αποκλειστικές φωτό του pagenews.gr]
Μεσίστιες οι σημαίες [Αποκλειστικές φωτό του pagenews.gr]

Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, με οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας, το κόστος μεταφοράς των σορών των δύο νεαρών φοιτητών, αλλά και της επιστροφής των μελών των οικογενειών της στην Κύπρο θα καλυφθεί από το κράτος. Η κηδεία των δύο Κυπρίων φοιτητών θα καλυφθεί δημοσία δαπάνη.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης κήρυξε τριήμερο πένθος μέχρι τη μέρα της κηδείας, ενώ έδωσε οδηγίες όπως όλα τα μέλη της κυβέρνησης απόσχουν από οποιεσδήποτε δημόσιες εκδηλώσεις.

Το pagenews.gr εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από κυβερνητικά κτίρια της Λάρνακας

Γνωστή η είδηση της ταυτοποίησης της σορού του 23χρονου Κύπριου φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα των Τεμπών. «Να προσεύχεστε για τη ψυχούλα του γιου μου», ήταν τα λόγια της μητέρας του Κύπριου φοιτητή στον Κοινοτάρχη του χωριού Αυγόρου, Παναγιώτη Μιχαήλα.

Ο φοιτητής, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις τελευταίες ώρες σε κυπριακά μέσα ενημέρωσης, επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε με το μοιραίο τρένο, μετά από διακοπές που πήγε με την αρραβωνιαστικιά του. Η σορός του βρέθηκε στο δεύτερο βαγόνι.

Η Αναστασία Αδαμίδου, η οποία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας, αποφοίτησε πρόσφατα από την Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ και συνέχιζε τις σπουδές της προκειμένου να εξασφαλίσει μεταπτυχιακό τίτλο. Ηταν 24 ετών. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments