Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έξω ο Μπερνάρ αλλά επιστρέφει ο Βέρμπιτς με Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Έξω ο Μπερνάρ αλλά επιστρέφει ο Βέρμπιτς με Ατρόμητο

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός πάει στο Περιστέρι χωρίς τον Μπερνάρ που όλα δείχνουν ότι θα είναι ''ετοιμοπόλεμος'' στα πλέι οφ αλλά στην ''πράσινη'' αποστολή επέστρεψε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την τελευταία παράσταση της κανονικής διάρκειας της Super League, κόντρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Όπως αναμενόταν, ο Μπερνάρ βρίσκεται εκτός αποστολής αλλά όλα δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος θα είναι ”ετοιμοπόλεμος” στα πλέι οφ. Όσο για τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο Σλοβένος επιστρέφει στην αποστολή μετά από δύο παιχνίδια που ήταν εκτός. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι τιμωρημένος και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια αναμένεται να πάρει τη θέση του Σουηδού.

Ο αγώνας της Κυριακής είναι ”must win” για το ”τριφύλλι” καθώς δεν υπάρχει χώρος για άλλο στραβοπάτημα, πόσο μάλλον με ομάδα που βρίσκεται εκτός πλέι οφ. Στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να κλείσουν με το καλύτερο τρόπο τη κανονική διάρκεια της Super League και περιμένουν ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα από τις αναμετρήσεις των υπόλοιπων διεκδικητών.

Να σημειωθεί ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει χάσει ποτέ στη καριέρα του από τον Ατρόμητο και σίγουρα θα θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί, με νίκη.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει σκούρα κόντρα στην ομάδα της δυτικής Αττικής για 80 λεπτά αλλά με τέρματα των Ιωαννίδη και Μάγκνουσον επικράτησαν με 2-0.

Στη ”μάχη” του Περιστερίου για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα σφυρίξει ο Ευαγγέλου (VAR ο Παπαδόπουλος).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19.00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα. Δεν προπονήθηκε ο Μπερνάρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Πούχατς, Σάρλια, Μάγκνουσον, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Ρουμπέν, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

Ο Σένκεφελντ έχει συμπλήρωσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments