Οδηγός

ΑΣΕΠ απαντήσεις: Οι απαντήσεις και λύσεις στα θέματα

ΑΣΕΠ απαντήσεις: Οι απαντήσεις και λύσεις στα θέματα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανακοινώθηκαν επισήμως από το ΑΣΕΠ οι ορθές απαντήσεις και λύσεις στις ερωτήσεις για τα θέματα του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (2Γ/2022) που έγινε στις 4 Μαρτίου.

Ανακοινώθηκαν επισήμως από το ΑΣΕΠ οι ορθές απαντήσεις και λύσεις στις ερωτήσεις για τα θέματα του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (2Γ/2022) που έγινε στις 4 Μαρτίου. Οι ανακοινώσεις των απαντήσεων στα θέματα έγιναν την Παρασκευή (10/03) από την Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός αφορά στη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα για προσλήψεις στο Δημόσιο.

Σημειώνεται ότι οι απαντήσεις σε 17 ερωτήσεις του μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας» θα θεωρηθούν σωστές ανεξαρτήτως αν έχουν απαντηθεί σωστά ή όχι. Αιτία για αυτή την αποφάση βαθμολόγησης, είναι η μη ευκρίνεια στις φωτοτυπίες:

«Επισημαίνεται ότι για λόγους ίσης μεταχείρισης των υποψηφίων, για δεκαεπτά (17) ερωτήσεις του μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας» (39, 47, 48, 51, 52, 53, 54, 58, 60, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 70 και 73), η Κ.Ε.Δ. αποφάσισε να θεωρηθεί ως ορθή οποιαδήποτε επιλογή, λόγω της απόκλισης που παρατηρήθηκε στην ευκρίνεια/φωτεινότητα σκιασμένων κρίσιμων τετραγώνων κατά τη φωτοτύπηση των ερωτηματολογίων σε φωτοαντιγραφικά μηχανήματα ορισμένων εξεταστικών κέντρων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Δείτε τις σωστές απαντήσεις στα θέματα του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ

Θέματα μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας»

Ορθές απαντήσεις μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments