Αθλητισμός

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Σύνθημα νίκης για ΑΕΚ, να ”ψαλιδίσει” την διαφορά ο Ολυμπιακός

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Σύνθημα νίκης για ΑΕΚ, να ”ψαλιδίσει” την διαφορά ο Ολυμπιακός

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Βαρύνουσας σημασίας η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ-Ολυμπιακό με τις δύο ομάδες να ''καταθέσουν'' όλες τις δυνάμεις τους, προκειμένου να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για μια δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Τα λεγόμενα του Πάολο Φερνάντες για την σημασία του ντέρμπι

Για την ιδιαιτερότητα και το ενδιαφέρον της σπουδαίας αναμέτρησης αναφέρθηκε ο μεσοεπιθετικός των ”κιτρινόμαυρων” Πάολο Φερνάντες, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο αγώνας επιφυλάσσει κινδύνους για τις δύο ομάδες και για αυτόν τον λόγο η πίστη στο πλάνο με την παράλληλη συγκέντρωση αποτελούν τα σημεία-κλειδιά για την νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της ΑΕK

Για το αν το ντέρμπι σημαίνει κάτι περισσότερο από τους τρείς βαθμούς:

”Είναι κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι εκτός από μια νίκη, μπορεί να σημαίνει και κάτι παραπάνω. Έχουμε την ευκαιρία να μπορέσουμε να ανοίξουμε την διαφορά με τον Ολυμπιακό, εν όψει Playoffs. Αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι σε ένα ντέρμπι σίγουρα υπάρχει το βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως πάντα υπάρχει και κάτι άλλο”.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ ακόμη και στα ντέρμπι επιχειρεί να επιβάλει το δικό της παιχνίδι:

”Ναι, είναι κάτι που ισχύει. Νομίζω ότι το έχουμε δείξει όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ότι θέλουμε να παίζουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα, θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές, είναι κάτι που μας αρέσει”.

Για το πως αισθάνεται, με δεδομένο ότι προέρχεται από τραυματισμό:

”Καλά, πολύ καλά. Σίγουρα μετά από έξι βδομάδες απουσίας, χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να αποκτήσω ρυθμό. Όμως, σε γενικές γραμμές αισθάνομαι αρκετά καλά”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments