Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δίχως κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα του Μίτσελ

Ολυμπιακός: Δίχως κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα του Μίτσελ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Το ντέρμπι μεταξύ σε Ολυμπιακό-ΑΕΚ ξεχωρίζει για την τελευταία αγωνιστική της Super League. ''Σχήμα'' που κερδίζει δεν αλλάζει και κατά πάσα πιθανότητα ο προπονητής των ''ερυθρόλευκων'' δεν θα προβληματιστεί ιδιαίτερα για τις επιλογές του.

Μεγάλη αναμέτρηση πρόκειται να παρακολουθήσουμε ανάμεσα σε ΑΕΚ-Ολυμπιακό{12/3} με τις δύο ομάδες να ”διασταυρώνουν τα ξίφη τους” στην τελευταία αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το κανάλι της Cosmote Sport2HD στις 19:00μμ. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα καθορίσει το ψυχολογικό κομμάτι κατά την τελική έναρξη των Playoffs.

Η ομάδα των Πειραιωτών έχει ξεπεράσει την άνετη επικράτηση στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό{6-0} και πλέον στρέφεται για τα καλά στον αποψινό αγώνα κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ. Στην Νέα Φιλαδέλφεια στέκεται το τελευταίο εμπόδιο που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Ολυμπιακού με τον Ισπανό τεχνικό να ”καταστρώνει” τα τελικά του πλάνα για έναν πολύ σημαντικό αγώνα.

Στόχος του είναι να παρουσιάσει πρόσωπο ανάλογο των δυνατοτήτων του και να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς ”χρυσάφι” πριν την τελική έναρξη των Playoffs. Η ”συνταγή” που θα πορευτεί εν όψει ντέρμπι δεν ενδέχεται να αλλάξει και πιθανότατα να παραταχθεί με την ίδια εντεκάδα κόντρα στον Λεβαδειακό. Με αυτόν τον τρόπο δύσκολα θα υπάρξουν ”εκπλήξεις” στις τελικές αποφάσεις του Μίτσελ.

Μοναδική εκκρεμότητα στο ”στρατόπεδο” των ”ερυθρόλευκων” να βρίσκεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης με τους Σέρτζι Κανός και Γιώργο Μασούρα να διεκδικούν φανέλα βασίκου. Ο Ισπανός Σέρτζι Κανός προέρχεται από αρκετά πειστικές εμφανίσεις, καθώς στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα. Αντίθετα ο Έλληνας εξτρέμ Γιώργος Μασούρας κινείται πιο ενεργά στο αμυντικό κομμάτι, δίνοντας βοήθειες και στα μπακ με την εμπειρία που διαθέτει στις αρκετές μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Αλέξανδρος Πασχαλάκης{υπερασπίζεται την εστία}, Ροντινέι, Ντόι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ ή Ραμόν{θέση τετράδας στην άμυνα}, Σαμασέσκου, Χουάνγκ{χαφ}, Μπιέλ, Μασούρα ή Κανός{άκρα}, Φορτούνης{κορυφή επίθεσης} πίσω από τον προωθημένο Μπακαμπού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments