Πολιτική

ΝΔ για επίθεση Ρουβίκωνα: Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκφοβίσουν κανέναν

ΝΔ για επίθεση Ρουβίκωνα: Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκφοβίσουν κανέναν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

«Η επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής είναι απολύτως καταδικαστέα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

«Η επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής είναι απολύτως καταδικαστέα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την επίθεση που έκανε ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών στην Πλάκα.

«Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκφοβίσουν κανέναν. Η Δημοκρατία έχει κανόνες και δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή στη βία», τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Κώστα Καραμανλή

Παρέμβαση έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα το μεσημέρι της Κυριακής. Οι «Ρουβίκωνες» πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι του τα οποία έγραφαν: «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ».

Στο κείμενο που ανάρτησαν στο Facebook αναφέρουν:

«Παρέμβαση στο σπίτι του πρώην Υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή στην Πλάκα. Όταν μια κυβέρνηση τα βρίσκει σκούρα, σκοντάφτει κι είναι έτοιμη να πέσει, με την κοινωνική κατακραυγή και οργή να μαίνονται, πάντα “θυσιάζεται” και κάποιος. Συνήθως, αυτός που είναι ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, ανάλογα με τη θέση του στην κυβέρνηση, και πάνω στον οποίο έχουν πέσει όλα τα φώτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments