Αθλητισμός

Άρσεναλ: Ο πανηγυρισμός που εκστασίασε τους οπαδούς

Άρσεναλ: Ο πανηγυρισμός που εκστασίασε τους οπαδούς

Πηγή Φωτογραφίας: twitter

Η Άρσεναλ πέρασε επιβλητικά από το "Κρέιβεν Κότατζ" επικρατώντας 3-0 της Φούλαμ και έστειλε μήνυμα τίτλου, με τους παίκτες του Μικέλ Αρτέτα να ενθουσιάζουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο τους με τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό τους στα αποδυτήρια.

Η Άρσεναλ δέχεται έντονη πίεση από την Μάντσεστερ Σίτι εδώ και αρκετές αγωνιστικές όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να αποχωριστεί την πρώτη θέση, με το πρώτο της τίτλο στην Premier League από το 2004 και τη θρυλική ομάδα των Invincibles του Αρσέν Βενγκέρ, να έχει γίνει πλέον αυτοσκοπός για τον Μικέλ Αρτέτα και τους ποδοσφαιριστές του.

Το πόσο πολύ θέλουν να κόψουν πρώτοι το νήμα φάνηκε και το απόγευμα της Κυριακής (12/03) όταν επιβλήθηκαν άνετα με 3-0 εκτός έδρας της Φούλαμ σε μίνι λονδρέζικο ντέρμπι και κράτησαν στους πέντε πόντους την απόστασή τους από τους πολίτες, με τους κανονιέρηδες να κλέβουν την παράσταση όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια στο φινάλε.

Εκεί που έβγαλαν όλοι μαζί μία αναμνηστική φωτογραφία, στην οποία ξεχώριζε σε πρώτο πλάνο ένα γιγάντιο ρολόι, όπου ο μικρός δείκτης του ρολογιού ήταν τοποθετημένος στο “2” και ο μεγάλος στο “11”.

Τι ήθελαν να πουν με αυτή τη φωτογραφία; Σύμφωνα με αρκετούς οπαδούς της Άρσεναλ, υπήρχε ένας κρυμμένος κωδικός, με τους παίκτες της Άρσεναλ να υπενθυμίζουν πως υπάρχουν ακόμα 11 παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (“11 games 2 go”) όπου αν καταφέρουν και αντέξουν στην πίεση της ομάδας του Γκουαρδιόλα, θα στεφθούν εκείνοι πρωταθλητές για πρώτη φορά έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια.

Φυσικά, η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε τον ενθουσιασμό των οπαδών της, με την Άρσεναλ να έχει μάλιστα μπροστά της και μία ευρωπαϊκή πρόκληση, αφού την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται την Σπόρτινγκ στη ρεβάνς του 2-2 στην Λισσαβώνα, με φόντο τα προημιτελικά του Europa League.

Φουλαμ-Αρσεναλ 0-3

Εντυπωσιακή και πανέτοιμη για πρωτάθλημα στην Premier League συνεχίζει να μοιάζει η Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» πέρασαν από την έδρα της Φούλαμ (0-3) με εμφατικό τρόπο, καθαρίζοντας το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με τρεις ασίστ του Τροσάρ!

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 66 βαθμούς και παρέμειναν στην κορυφή, πάντα στο +5 από την Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι έμειναν στους 39 βαθμούς και την 8η θέση, με την υπόθεση… Ευρώπη να  δυσκολεύει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments