Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Τα δεδομένα για την μεταγραφή του στην Ισπανική ομάδα

Κώστας Σλούκας: Τα δεδομένα για την μεταγραφή του στην Ισπανική ομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσιεύματα επί ισπανικού εδάφους, με την Encestando να εκφράζει στενά το ενδιαφέρον της στην περίπτωση απόκτησης του Έλληνα γκαρντ Κώστα Σλούκα.

Οι ”Μαδριλένοι” καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Στην δική τους λίστα έχουν τοποθετήσει τον μεγάλο ”ηγέτη” του Ολυμπιακού, Κώστα Σλούκα με το συμβόλαια του Νάιτζελ Γουίλιαμ Γκος να λήγει την φετινή περίδο. Όσον αφορά την διάρκεια συμβολαίου του Σέρχιο Ροντρίγκεθ να έχει οψιόν για ακόμα έναν χρόνο, δίχως να συνιστά δεδομένη η ανανέωση του.

Κατά συνέπεια η ”Βασίλισσα” εστιάζει στην απόκτηση δύο παικτών για να κατευθύνουν τον τρόπο παιχνιδιού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο σε δημιουργικό, όσο και σε εκτελεστικό κομμάτι. Με το πρόσωπο του Σλούκα να ξεχωρίζει, καθώς διανύει τον τελευταίο του χρόνο με την φανέλα του Ολυμπιακού. Μάλιστα η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ως διακαή επιθυμία να κάνει ξανά δικό της το μεγάλο ”αστέρι” που μάγεψε τις προηγούμενες χρονιές Φακούντο Καμπάσο. Εκείνος προτίμησε να αγωνιστεί με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, ενώ το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν να είναι έντονο, όμως η τελική κατάληξη του παίκτη δεν έφτασε για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Κατέληξε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου και πριν λίγες ημέρες ήρθε και η πρόωρη ανακοίνωση επέκτασης του συμβολαίου του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments