Lifestyle

Jamie Lee Curtis: Κέρδισε το πρώτο όσκαρ της καριέρας της – Έστειλε φιλί στον ουρανό

Jamie Lee Curtis: Κέρδισε το πρώτο όσκαρ της καριέρας της – Έστειλε φιλί στον ουρανό

Πηγή Φωτογραφίας: Los Angeles Times

Jamie Lee Curtis: Η ηθοποιός έλαβε το Β' Γυναικείου Ρόλου κι όταν ανέβηκε στη σκηνή, δυσκολεύτηκε να κρύψει τη συγκίνηση της.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις έλαβε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας της για την ερμηνεία της στην ταινία «Everything Everywhere All at Once». Η ελεύθερη ερμηνεία της Ντέιρντρε, μοναχικής και ψυχαναγκαστικής υπαλλήλου του IRS, που μεταμορφώνεται σε παθιασμένη ερωμένη σε εναλλακτικό σύμπαν όπου οι άνθρωποι έχουν… χοτ-ντογκ για δάχτυλα, της χάρισε το αγαλματίδιο. Κέρδισε τις ανταγωνίστριές της Άντζελα Μπάσετ («Black Panther: Wakanda Forever»), Κέρι Κόντον («Τα πνεύματα του Ινισέριν») Χονγκ Τσάου («Η φάλαινα») και Στέφανι Χσου («Τα πάντα όλα»).

View this post on Instagram

A post shared by Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Η ηθοποιός έλαβε το Β’ Γυναικείου Ρόλου κι όταν ανέβηκε στη σκηνή, δυσκολεύτηκε να κρύψει τη συγκίνηση της. Η Τζέιμι Λι Κέρτις είπε πως οι γονείς της, Τόνι Κέρτις και Τζάνετ Λι, είχαν προταθεί για Όσκαρ χωρίς να κερδίσουν. «Κέρδισα Όσκαρ!» είπε η 64χρονη ηθοποιός και τους έστειλε ένα φιλί στον ουρανό. Η ηθοποιός αφιέρωσε κι ένα μεγάλο κομμάτι της ομιλίας της, στη σημασία του να κερδίζουν Όσκαρ ταινίες αυτής της κατηγορίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments