Αθλητισμός

Απαντάει με… μεταγραφές ο Αλαφούζος!

Απαντάει με… μεταγραφές ο Αλαφούζος!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μπορεί στον…. Παναθηναϊκό να ακολουθεί σφιχτή μεταγραφική πολιτική, στον ΣΚΑΪ όμως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν φείδεται χρημάτων.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα dailymedia.com.gr ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκινήσει με μεταγραφές την «ενίσχυση» του καναλιού τη νέα σεζόν.

Λίγο ο Μάρκος Σεφερλής, λίγο ο Χρήστος Φερεντίνος, «οπλίζει» το κανάλι για τη νέα σεζόν.  και για ηχηρές αποχωρήσεις – και ο Νίκος Μουτσινάς δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.

Ειρήσθω εν παρόδω, αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από χθες: κόπηκε η τουρκική σειρά «Αδίστακτη Ερωμένη» που έδινε lead in στη Σία Κοσιώνη, το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά βγαίνει στον αέρα στις 14:50, ακολουθεί στις 17:00 η εκπομπή μαγειρικής «Γειτονιές στο πιάτο» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και στις 18:00 πήγε το «My Style Rocks» με την Κατερίνα Καραβάτου, μπας και ανεβάσει νούμερα.

Επιστροφή για Μπερνάρ

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα των play offs.

Σε αυτή έλαβε μέρος ο Μπερνάρ για πρώτη φορά μετά από 11 ημέρες. Αντίθετα, Σπόραρ και Σάρλια ακολούθησαν θεραπεία.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, έδειξαν για τον μεν Σπόραρ διάταση στον προσαγωγό, για τον δε Σάρλια κάκωση στο γόνατο. Η κατάστασή τους θα εκτιμάται καθημερινά.

Στην προπόνηση όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments