Αθλητισμός

Φώτης Τακιανός: Μεγάλη νίκη, να παραμείνουμε προσγειωμένοι

Φώτης Τακιανός: Μεγάλη νίκη, να παραμείνουμε προσγειωμένοι

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Φώτης Τακιανός σχολίασε τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό και τόνισε τη σημασία του να μείνουν οι παίκτες του προσγειωμένοι μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Στόχος να χτίσουν οι παίκτες του πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα για να πετύχουν σπουδαία πράγματα στην συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε εμφατική νίκη απέναντι στον ”πληγωμένο” Παναθηναϊκό{81-73} στην PAOK Sports Arena, καθώς κέρδισαν σημαντικό έδαφος στην βαθμολογία. Η ανεβασμένη ομάδα του νέου τεχνικού Φώτη Τακιανού βάζει ”πλώρη” για να επιδιώξει και δυσκολότερους στόχους. Συγκεντρώνει 28 βαθμούς, βρισκόμενος στην 6η θέση, ενώ υπάρχει ισοβαθμία με τον Προμηθέα Πατρών.

Θριάμβευσε στο ”Παλατάκι”, ωστόσο ο Φώτης Τακιανός φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους εν όψει την δύσκολης συνέχειας.

Παραχώρησε τις δικές του δηλώσεις στην ΕΡΤ:

”Η εμφάνισή μας και το αποτέλεσμα μας κάνουν χαρούμενους. Η νίκη ήρθε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Από την άλλη, είναι μια νίκη για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είδατε στο γήπεδο πως πόσοι μας συμπαραστάθηκαν. Τα παιδιά δούλεψαν και προσπαθούν να αφομοιώσουν νέα πράγματα στην τακτική.

Αξίζουν όλοι ένα κομμάτι από την πολύ μεγάλη νίκη μας. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Υπάρχουν πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά μας στοιχεία, να τα βελτιώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον. Εφαλτήριο θα αποτελέσει η σωστή διαχείριση της νίκης, όχι μόνο αυτή η νίκη”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments