Αθλητισμός

Να ”καταθέσουν” τις δυνάμεις τους για την πρόκριση

Να ”καταθέσουν” τις δυνάμεις τους για την πρόκριση

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η ΑΕΚ διεκδικεί την πρόκρισή της στους "8" του BCL κόντρα στη Γαλατασαράι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και ο Προμηθέα αναμετράται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Λόντον Λάιονς για το EuroCup και θέλει τη νίκη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των Playoffs.

Καθοριστικής σημασίας ο αποψινός αγώνας της ”Ένωσης” με την Γαλατάσαραι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι της Cosmote Sport4HD στις 19:30. Ένας αγώνας που ”πάση θυσία” καλείται η ΑΕΚ να αντιμετωπίσει με κατάλληλο πρόσωπο που είχε παρουσιάσει και στην πρώτη εκτός έδρας επικράτηση επί της Τούρκικης ομάδας. Με νίκη ”σφραγίζει” με κάθε τρόπο το πέρασμα της στην επόμενη φάση.

Η ΑΕΚ θα διαθέτει πλήρες ρόστερ και ο κόσμος της αναμένεται να δώσει ηχηρό παρών στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, προκειμένου να ωθήσει την ομάδα στη νίκη. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μάλαγα υποδέχεται στις 21:30 τη Λιμόζ. Οι Ανδαλουσιάνοι και ο Δικέφαλος μετρούν τρεις νίκες και μια ήττα μέχρι στιγμής, στο 2-2 είναι η Γαλατάσαραϊ, ενώ η Λιμόζ δεν έχει πάρει ακόμα νίκη.

Σχετικά με τον Προμηθέα Πατρών, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο τους Λόντον Λάιονς στην εκτός έδρας δύσκολη αναμέτρηση. Ο αγώνας θα καλυφθεί από υο κανάλι της NovaSports Prime στις 21:30. Η ομάδα της Πάτρας θα βρεθεί αντιμέτωπη με το πρόσωπο του Κώστα Κουφού για την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής του EuroCup.

Οι Πατρινοί, σημειώνουν ρεκόρ 9-6 στον Β’ όμιλο, έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση και αναζητούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Στο ματς του πρώτου γύρου είχαν ηττηθεί με διαφορά δέκα πόντων {77-67}.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments