Αθλητισμός

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά…

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά…

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει συνέχεια στις καλές και γεμάτο πάθος εμφανίσεις του για να μαζέψει 19 βαθμούς στα επτά πρώτα παιχνίδια και να έχει περισσότερες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

Το πρώτο βήμα έγινε την Κυριακή το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Απομένουν αρκετά ακόμα για να γράψει ο Ολυμπιακός μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μια τεράστια νίκη, μείωσαν την διαφορά από την κορυφή και μπορούν κάλλιστα στην πρεμιέρα να την ψαλιδίσουν και άλλο. Γιατί στην πρεμιέρα υπάρχει το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Βόλο. Ο μοναδικός τρόπος για να μην ψαλιδιστεί η διαφορά, είναι οι «πράσινοι» να κερδίσουν…

Όπως αναφέρει ο Ηρακλής Αντύπας στο ”ΤΟ10.GR”, το ξεκίνημα των πλέι οφ είναι καλό για τους πρωταθλητές, αλλά το τέλος είναι δύσκολο. Γιατί εκεί που πιθανότατα θα κρίνονται όλα, ο Ολυμπιακός θα έχει να παίξει εκτός με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έναν δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν για να κάνουν την μεγάλη ανατροπή. Να αντιμετωπίζουν ακόμα και τα φαινομενικά εύκολα παιχνίδια με το πάθος που έβγαλαν κόντρα στην ΑΕΚ. Πραγματικά χάρηκα που ακόμα και στο διάστημα που οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι (στο πρώτο ημίχρονο) οι πειραιώτες δεν μάσησαν.

Έμπαιναν με δύναμη στις μονομαχίες και έβλεπες στο πρόσωπό τους, ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για να πάρουν τη νίκη. Κάποιοι θα με πείτε γραφικό, αλλά εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα. Ακόμα και οι πανηγυρισμοί «μιλούν» και φτιάχνουν ψυχολογία.

Βλέπεις τον Μπακαμπού να κάνει κίνηση ότι «δεν τους ακούει» και τον Κανός που βρίσκεται λίγο καιρό στην ομάδα να ζητά από τους αντίπαλους οπαδούς να καθίσουν…

Πολλές φορές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και έτσι πρέπει να συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκοι». Με μάτι που να γυαλίζει, ακόμα και στα φαινομενικά εύκολα παιχνίδια. Όπως αυτό της Κυριακής στον Βόλο.

Δεν το συζητάμε καν. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει και μετά να ασχοληθεί με τον Άρη. Έγραψα προηγουμένως ότι πιθανότατα όλα θα κριθούν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Μέχρι τότε υπάρχουν επτά παιχνίδια. Οι πρωταθλητές έχουν να αντιμετωπίσουν δύο φορές τον βόλο, δύο τον Άρη, θα υποδεχθούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και έχουν εκτός έδρας το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» εάν σε αυτά τα ματς μαζέψουν 19 βαθμούς (βάζω ισοπαλία στη Λεωφόρο), τότε θα έχουν πολλές πιθανότητες να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούν να μαζέψουν αυτούς τους βαθμούς και δε νομίζω ότι κάποιος από εσάς έχει διαφορετική γνώμη. Για τον Ολυμπιακό μιλάμε, που βρισκόταν πίσω 12 βαθμούς και τώρα αυτόν φοβούνται και υπολογίζουν όλοι οι αντίπαλοι.

Αν συμβεί αυτό, τότε θα μπουν στην τελική ευθεία με σούπερ ψυχολογία και με βάσιμες ελπίδες τίτλου. Και εκεί μπορεί να μιλήσει για μια ακόμα φορά η καρδιά του πρωταθλητή…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments