Αθλητισμός

Όλα όσα δεν είδατε από τη παρακάμερα του Ολυμπιακού από το ντέρμπι στην “OPAP Arena” [vid]

Όλα όσα δεν είδατε από τη παρακάμερα του Ολυμπιακού από το ντέρμπι στην “OPAP Arena” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια τεράστια νίκη στην OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ (1-3) και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube και μας δείχνουν όσα δεν είδαμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός έβαλε…φωτιά στο πρωτάθλημα με το ”μεγάλο” διπλό που πήρε στην ”OPAP Arena” και η ”ερυθρόλευκη” ΠΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube στο οποίο μας δείχνει όσα δεν είδαμε από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Πιο συγκεκριμένα, μας δείχνει το ψυχολογικό ντόπινγκ που πήραν οι παίκτες από τους φιλάθλους πριν αναχωρήσει η αποστολή αλλά και κατά τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι ενός σημείου. Στη συνέχεια βλέπουμε την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας, τις τελευταίες οδηγίες, πριν βγουν για ζέσταμα, από Μίτσελ και Βαλμπουενά.

Τα πανηγύρια στο πάγκο όταν μπαίνουν τα γκολ αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα σε αποδυτήρια και Ρέντη που θα δει κάποιος από την παρακάμερα του Ολυμπιακού θα καταλάβει πόσο πολύ ήθελε το τρίποντο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments