Αθλητισμός

ΑΕΚ: Χάνει τον Στρέλνιεκς για το υπόλοιπο της σεζόν

ΑΕΚ: Χάνει τον Στρέλνιεκς για το υπόλοιπο της σεζόν

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Γαλατά για το BCL και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα

Τα χειρότερα δυνατά ήταν τα νέα που έφτασαν στους ανθρώπους της ΑΕΚ, σχετικά με τον τραυματισμό του Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Λετονός γκαρντ αποχώρησε από το παιχνίδι της ‘‘Ένωσης” με τη Γαλατασαράι για το Basketball Champions League, τρία λεπτά πριν το φινάλε και αμέσως η εικόνα του χτύπησε «καμπανάκια» στους ανθρώπους των ”κιτρινόμαυρων”.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε τελικά, επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους τους, καθώς όπως έδειξαν πως ο Στρέλνιεκς έχει υποστεί ρήξη αχιλλείου τένοντα στο δεξί πόδι. Κάτι τέτοιο σημαίνει ασφαλώς ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί ούτε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 με την εθνική Λετονίας.

Τα αρκετά ενθαρρυντικά στατιστικά του:

Τη φετινή σεζόν, ο Λετονός μετράει στην Basket League 8.9 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ στο BCL μετρούσε 14.1 πόντους και 3 ασίστ σε 12 αγωνιστικές.

Η σχετική ενημέρωση της ΑΕΚ:

”Πριν από λίγο έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας από το Metropolitan General. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος τραυματίστηκε διαρκούσης της αναμέτρησης με Γαλατασαράι, υπέστη τελικά ρήξη αχιλλείου τένοντα στο δεξί πόδι. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο αποκατάστασης της υγείας του αθλητή.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments