Lifestyle

Βάσω Γουλιελμάκη: «Βιάστηκα να χωρίσω με τον πρώην σύζυγό μου» [vid]

Βάσω Γουλιελμάκη: «Βιάστηκα να χωρίσω με τον πρώην σύζυγό μου» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Βάσω Γουλιελμάκη: «Εκείνη τη στιγμή πιστέψαμε και οι δύο ότι ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει»

Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 είναι αυτό το Σάββατο η Βάσω Γουλιελμάκη. Η ηθοποιός μιλάει, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιο από τον Σωκράτη Αλαφούζο. Ένα μικρό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day.

View this post on Instagram

A post shared by Vaso Goulielmaki (@vasogoulielmaki)

«Όσο μεγαλώνω λέω πολλά “δεν ξέρω”. Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα ότι έτσι πρέπει να γίνει, τελείωσε. Πήρα μεγάλες αποφάσεις και τις ανακοινώσαμε και οι δύο στο παιδί και τις ακολουθήσαμε. Εκείνη τη στιγμή πιστέψαμε και οι δύο ότι ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Κάποια πράγματα έπρεπε να τα ξανασκεφτώ», είπε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Η ηθοποιός είπε επίσης: «Δεν είμαι κατά του γάμου, ούτε πιστεύω ότι ο γάμος φθείρει τα ζευγάρια. Εγώ πιστεύω ότι ήταν ανώριμη σκέψη».

Βάσω Γουλιελμάκη: «Όταν πέθανε η μαμά μου, ήρθε ένας άσπρος παπαγάλος στο κεφάλι μου»

Η Βάσω Γουλιελμάκη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα που βίωσε εμτά τον χαμό της μητέρας της.

Πιστεύω στα θαύματα που δημιουργούμε οι ίδιοι πρώτα από όλα… τώρα τα μεταφυσικά ναι πιστεύω και σε αυτά! Όταν πέθανε η μαμά μου, ήρθε ένας άσπρος παπαγάλος με κίτρινο λοφίο στο κεφάλι του, τρομαγμένος και κρυμμένος πίσω από το τραπέζι, ήταν χοντρούλης κι η κίνησή του ήταν βαριά και χαριτωμένη. . Άρχισα να φωνάζω από χαρά στην κόρη μου και της είπα ότι δεν μπορεί να είναι άλλος παρά η μαμά μου που δεν είχε προλάβει να δει το καινούριο μου σπίτι, αφού είχα πρόσφατα μετακομίσει κι ήρθε να δει πως είμαστε. Είχε έγνοια για τα παιδιά της μέχρι την τελευταία της πνοή.

«Εδώ και 17 χρόνια είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός. Η κόρη μου δεν έχει πει ποτέ ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, ήταν και είναι πολύ αυστηρή μαζί μου. Συνήθως με μαλώνει και παραπονιέται για τη μαγειρική μου, μου λέει ότι δεν μαγειρεύει καλά»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments