Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα γνωστά προβλήματα αλλά επιστρέφει ο Γκάρι

Ολυμπιακός: Τα γνωστά προβλήματα αλλά επιστρέφει ο Γκάρι

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πάει Βόλο με τα γνωστά προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός αρχίζει αύριο την τελευταία του αντεπίθεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ταξιδεύει στη Θεσσαλία για να αντιμετωπίσει το Βόλο, με την προετοιμασία να έχει ολοκληρωθεί και την αποστολή να έχει ανακοινωθεί.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών δε μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπιέλ και Χουάνγκ, ενώ και ο Εμβιλά παραμένει στα πιτς τραυματίας. Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γκάρι Ροντρίγκεζ είναι πανέτοιμοι, με τον δεύτερο να διεκδικεί θέση στη βασική εντεκάδα.

Στην 23μελή αποστολή των «ερυθρόλευκων» συμμετέχουν οι: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Το δελτίο τύπου του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (19/3, 17:30) εκτός έδρας τον Βόλο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τα Stoiximan Super League Playoffs.

Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν το Σάββατο (18/3) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments