Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Επιμένουν στην Ιταλία για Φιορεντίνα και Κουλιεράκη

ΠΑΟΚ: Επιμένουν στην Ιταλία για Φιορεντίνα και Κουλιεράκη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν πως η Φιορεντίνα παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και έστειλε άνθρωπό της για να τον τσεκάρει, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στην Ιταλία επιμένουν ότι το επόμενο καλοκαίρι είναι πιθανό η Φιορεντίνα να κάνει κίνηση για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ντανιέλε Πραντέ, αθλητικός διευθυντής των Βιόλα παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του νεαρού κεντρικού του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα σύμφωνα με αυτά ο Πραντέ έστειλε άνθρωπο στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το τοπικό ντέρμπι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και να τσεκάρει τον Κουλιεράκη.

Ο 19χρονος στόπερ του Δικεφάλου βρισκόταν αναμενόμενα στην αρχική διάταξη του Ραζβάν Λουτσέσκου σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με μεγάλη ανατροπή{1-2} στην ”καυτή” ατμόσφαιρα του ”Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ουσιαστικά μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις στο σύντομο πρωτάθλημα των Playoffs. Η παρακολούθηση της περίπτωσης του 19χρονου στόπερ από ανθρώπους της Ιταλικής ομάδας επιβεβαιώνεται και από άλλα μέσα, καθώς το όνομα του αναγράφεται σε αρκετά μπλοκάκια Ιταλικών ομάδων.

Η Φιορεντίνα αναζητά ενίσχυση στην αμυντική της γραμμή και ο Κουλιεράκης είναι στην λίστα που θα ενεργοποιηθεί την επόμενη μεταγραφική περίοδο, λένε οι Ιταλοί, με τον ΠΑΟΚ να κρατά πάντως στάση αναμονής σε όλα τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, με την προσφορά τους να είναι πολυσήμαντη και θα επιδιώξει κάθε τρόπο να τους κρατήσει στην ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments