Global News

BBC: Ο Ντε Σάντις για την δίωξη του Τραμπ λόγω Στόρμι Ντάνιελς

BBC: Ο Ντε Σάντις για την δίωξη του Τραμπ λόγω Στόρμι Ντάνιελς

Πηγή Φωτογραφίας: CNBC

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί επικείμενης δίωξης του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, κατήγγειλε τον άνδρα που είναι υπεύθυνος για την έρευνα, τον εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, Άλβιν Μπραγκ.

Ωστόσο, αυτό που είπε στη συνέχεια ο άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι ο πιο τρομερός προεδρικός αντίπαλος του κ. Τραμπ εξέπληξε. «Δεν ξέρω τι σημαίνει να πληρώνω σιωπηλά χρήματα σε μια πορνοστάρ για να εξασφαλίσω τη σιωπή για κάποιου είδους υποτιθέμενη σχέση», είπε. «Απλώς δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτό». Συνέχισε αναφέροντας τις «καταβολές σιωπηλών χρημάτων με πορνοστάρ» για δεύτερη φορά, προτού επιστρέψει στην κριτική για αυτό που αποκάλεσε «πολιτικοποιημένη δίωξη υψηλού προφίλ» από κάποιον που είπε ότι υποστηρίζεται από τον φιλελεύθερο δωρητή Τζορτζ Σόρος.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα φαινόταν να κάνει τα πάντα για να τονίσει την άνυδρη προέλευση των πιθανών εγκλημάτων που ερευνώνται, ακόμη και αν κατήγγειλε την ίδια την έρευνα. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι του τρόπου με τον οποίο οι προεδρικοί αντίπαλοι του Τραμπ χειρίζονται μια πιθανή σύλληψη και ποινική δίκη για παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων και παραβιάσεις του νόμου για τη χρηματοδότηση της κρατικής εκστρατείας. Αλλά ακόμη και οι πλάγιες επιθέσεις κινδυνεύουν να τραβήξουν την προσοχή του Τραμπ – και την οργή. Και δεν άργησε να απαντήσει ο πρώην πρόεδρος στον Ντε Σάντις.

«Ο Ρον θα το μάθει πιθανότατα κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν δεχθεί άδικη και παράνομη επίθεση από μια γυναίκα (ή πιθανώς έναν άνδρα!) με ψευδείς κατηγορίες», ανάρτησε στον ιστότοπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Truth Social. Ο Τραμπ αργότερα διέγραψε την ανάρτηση και την αντικατέστησε με μια πιο εκτεταμένη απάντηση. Η ομάδα της εκστρατείας του έστειλε επίσης ένα δελτίο τύπου επικρίνοντας αυτό που χαρακτήρισαν ως μια χλιαρή απάντηση από τον κυβερνήτη. Ο κ. DeSantis δεχόταν πιέσεις από υποστηρικτές του Τραμπ να υπερασπιστεί τον πρώην πρόεδρο και να καταγγείλει τη δίωξη από τότε που ο Τραμπ εικάζε στο Truth Social ότι θα συλληφθεί την Τρίτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments