Αθλητισμός

Ρόμπερτ Προσινέτσκι: “Συζήτησα με τον Άρη με προοπτική να αναλάβω το καλοκαίρι”

Ρόμπερτ Προσινέτσκι: “Συζήτησα με τον Άρη με προοπτική να αναλάβω το καλοκαίρι”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι σε δηλώσεις του στην Κροατία δήλωσε ότι έχει έρθει σε συζητήσεις με τον Άρη προκειμένου να αναλάβει τα ''ηνία'' της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 54χρονος Κροάτης τεχνικός Ρόμπερτ Προσινέτσκι παραχώρησε τις δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του ότι έχει έρθει σε συζητήσεις με τον Άρη προκειμένου να αναλάβει την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Σχετικά με το εν λόγω δημοσίευμα ο Ρόμπερτ Παλικούτσα κάλεσε σε συνέντευξη τον Προσινέτσκι προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας του για το καλοκαίρι.

Ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του:

“Ήμουν στην Ελλάδα, συζητήσαμε, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να δηλώσω. Με κάποιον τρόπο οι δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν, αν και θα ήταν καλύτερο να μην γινόταν γνωστό. Είμαι διαθέσιμος προπονητής και είναι μια κατάσταση η οποία με ανησυχεί και δεν με κάνει να νιώθει άνετα. Οπότε, μιλάω με διάφορες ομάδες, κάτι θα προχωρήσει και κάτι άλλο όχι.

Περιμένω την απάντησή τους. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις υπάρχει και η πιθανότητα της συμφωνίας αλλά κι αυτή του να μην υπάρξει συμφωνία. Η προοπτική είναι να αναλάβω από το καλοκαίρι του 2023.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments