Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δύσκολη έξοδο στο Βελιγράδι οι ερυθρόλευκοι κόντρα στη Παρτιζάν

Ολυμπιακός: Δύσκολη έξοδο στο Βελιγράδι οι ερυθρόλευκοι κόντρα στη Παρτιζάν

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Παρτιζάν για τη 30η αγωνιστική της Euroleague (24/3, 21:00).

Ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να παίξει με την Παρτιζάν και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί αλλά χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε στην Αθήνα.

«Η Παρτίζαν είναι μια σπουδαία ομάδα με εξαιρετικό προπονητή. Δε θα είναι ένα εύκολο ματς. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την σκληράδα στο παιχνίδι τους», τόνισε ενόψει του ματς ο Χρήστος Παππάς, που όπως και στο παιχνίδι με το Λαύριο θα αντικαταστήσει τον Μπαρτζώκα.

Με τον Άλεκ Πίτερς να προσθέτει: «Είναι καλή ομάδα, με εξαιρετικό τεχνικό και με παίκτες που έχουν ταλέντο και εμπειρία στην Euroleague. Έχουν εξαιρετική ατμόσφαιρα εντός έδρας και το ξέρουμε. Περιμένουμε ένα… θορυβώδες ματς. Θα είναι δύσκολο και περιμένουμε να παίξουμε καλά».

Η Παρτιζάν έχει ανακοινώσει πως το γήπεδο θα είναι sold out, οπότε οι ”ερυθρόλευκοι” αναμένεται να παίξουν σε μια αρκετά εχθρική ατμόσφαιρα.

«Ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα ο δυσκολότερος αντίπαλος για πολλούς λόγους. Παίζει εκπληκτικά. Το προηγούμενες ημέρες, όσο εμείς κάναμε ένα διάλειμμα, ο Ολυμπιακός έπαιξε δύο ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήταν πολύ καλός, όπως είναι συνήθως. Είναι μια ομάδα που γνωρίζει τα πάντα. Εκτός από τον πρωτεύον αιφνιδιασμό έχει πλάνο και για την επίθεση στο 5vs5, διαθέτει εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και πρακτικά κανένα σουτ δεν έχει “φτιαχτεί” από πριν και δεν είναι καλό», ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, η ομάδα του Πειραιά είχε επικρατήσει εύκολα με σκορ 87-58.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Ρόμπερτ Λότερμοζερ, Έμιν Μόγκουλκοτς και Γκίτις Βίλνιους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments