Ειδήσεις

Αποθέωσε ξανά τον Ολυμπιακό ο Ομπράντοβιτς – Έτσι μόνο μπορεί να κερδίσει η Παρτιζάν

Αποθέωσε ξανά τον Ολυμπιακό ο Ομπράντοβιτς – Έτσι μόνο μπορεί να κερδίσει η Παρτιζάν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πέντε αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, η Παρτιζάν και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρίσκουν στον δρόμο τους, τον Ολυμπιακό, στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Euroleague.

Πέντε αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, η Παρτιζάν και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρίσκουν στον δρόμο τους, τον Ολυμπιακό, στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Euroleague. Οι Σέρβοι βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ προέρχονται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη (84-97).

Ο Ολυμπιακός που δεν θα έχει τον Γιώργο Μπαρτζώκα όρθιο στον πάγκο λόγω ίωσης, όμως είναι πρώτος και την περασμένη εβδομάδα έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στα πλέι οφ, με το «διπλό» στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις. Ο «Ζοτς», με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, εξέφρασε τον σεβασμό του για τον Ολυμπιακό εξηγώντας πως «είναι μια ομάδα που γνωρίζει τα πάντα».

«Ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα ο δυσκολότερος αντίπαλος για πολλούς λόγους. Παίζει εκπληκτικά. Τις προηγούμενες ημέρες, κι ενώ εμείς είχαμε διακοπή, ο Ολυμπιακός έδωσε δύο αναμετρήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήταν πολύ καλός, όπως είναι συνήθως. Είναι μια ομάδα που γνωρίζει τα πάντα. Εκτός από τον πρωτεύον αιφνιδιασμό, είναι εξαιρετικοί και στην επίθεση στο 5 εναντίον 5, Ο Ολυμπιακός διαθέτει εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και πρακτικά κανένα σουτ δεν έχει “χτιστεί” από πριν και δεν είναι καλό. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι πως θα πρέπει να παίξουμε άμυνα για 24 δεύτερα και να έχουμε προετοιμαστεί πως θα πρέπει να το κάνουμε αυτό. Όσο για τη δική τους άμυνα, υπάρχουν παγίδες, και προσπαθήσαμε σε αυτές τις τέσσερις προπονήσεις να προετοιμαστούμε γι’ αυτές. Οπότε, θα δούμε πως θα πάει κατά τη διάρκεια του αγώνα,» επισήμανε στις δηλώσεις του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments