Αθλητισμός

“Σκότωσε” τον Ολυμπιακό και… έρχεται στον ΠΑΟ

“Σκότωσε” τον Ολυμπιακό και… έρχεται στον ΠΑΟ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

O MVP της Παρτιζάν είναι ο Νο1 στόχος του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για παίκτη που κάνει τρομερή σεζόν, έχει εντυπωσιακά προσόντα όπως απέδειξε και κόντρα στους Πειραιώτες και οι Πράσινοι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους...

Ο Ολυμπιακός έμεινε από…καύσιμα στο Βελιγράδι καθώς η Παρτίζαν τον κέρδισε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό 90-75.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι από τις πιο φορμαρισμένες στην διοργάνωση και αυτό το απέδειξε και πριν από λίγο, όταν και νίκησε άνετα την κορυφαία μέχρι στιγμής ομάδα της Ευρωλίγκας. Ο πρώην «ερυθρόλευκος», Κέβιν Πάντερ, έκανε ζημιά στον Ολυμπιακό με τους 17 πόντους, που σημείωσε, ενώ θραύση έκανε και ο Ματίας Λεζόρ με νταμπλ-νταμπλ και 12 πόντους και 10 ριμπάουντ. Τον Λεζόρ είναι πιθανόν να τον δούμε στην Ελλάδα την επόμενη χρονιά καθώς αναφέρεται έντονα ως μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού.

Πολύ καλός για τους νικητές ήταν και ο Τζέιμς Νάναλι με 19 πόντους, ένας παίκτης, που πριν από χρόνια είχε έρθει στην Ελλάδα για την Καβάλα και μετά από μερικές αγωνιστικές είχε διωχθεί.

Από τον Ολυμπιακό μόνο ο ΜακΚίσικ με τον Φαλ στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Οι υπόλοιποι παίκτες είτε πήγαν στο Βελιγράδι, είτε δεν πήγαν, το ίδιο και το αυτό ήταν. Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν πολύ μακριά από τα γνωστά τους δεδομένα και μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η απουσία του προπονητή τους. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε στην Αθήνα με ίωση και την ομάδα κοούτσαρε ο Χρήστος Παππάς. Άλλο είναι να είσαι με τον κανονικό σου προπονητή και άλλον με τον βοηθό. Ειδικά όταν έχεις απέναντί σου τον κορυφαίο Ευρωπαίο προπονητή όλων των εποχών. Με αυτή την ήττα ο Ολυμπιακός δεν καταστράφηκε, αλλά θα πρέπει να γυρίσει σχετικά γρήγορα το κουμπί, καθώς είχαν προηγηθεί δύο επίσης μέτριες εμφανίσεις. Με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Είναι, όμως, κάτι φυσιολογικό, αφού δεν μπορεί μία ομάδα όσο καλή να είναι, να βρίσκεται με το γκάζι πατημένο όλη την χρονιά.

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 90-75

Το εξπρές του φετινού Ολυμπιακού σταμάτησε στο Βελιγράδι από το δημιούργημα του Ομπράντοβιτς που στο κρίσιμο σημείο «πετάει». Η Παρτιζάν νίκησε με μπασκετάρα τους ερυθρόλευκους (90-75) που έλειπαν για 40’ από το γήπεδο και πλέον θέλουν μόνο νίκες για να σιγουρέψουν την πρωτιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments