Αθλητισμός

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Διπλό με ανατροπή και μία νίκη μακριά από τους τελικούς ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Διπλό με ανατροπή και μία νίκη μακριά από τους τελικούς ο Δικέφαλος

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-1 σετ, όμως ο ΠΑΟΚ έκανε την μεγάλη ανατροπή, επικράτησε {3-2} σετ στο Μαρούσι και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Volley League ανδρών.

Μεγάλο ματς παρακολουθήσαμε στο Μαρούσι με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί {3-2} σετ. Ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολα το πρώτο σετ, ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη ανατροπή για να προηγηθεί εκείνος με {2-1} σετ, ωστόσο εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος ήταν ο Δικέφαλος που έκανε το {2-0} στη σειρά των ημιτελικών.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ματς με ”κεκτημένη” ταχύτητα. Οι παίκτες του Γιόσκο Μιλενκόσκι πίεσαν από την αρχή με πίεση στο σερβίς και κατάφεραν να χτίσουν μια αρκετά μεγάλη διαφορά που έφτασε μέχρι και τους δέκα πόντους {5-15}. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση, κατέβασε τη διαφορά, αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα και να κλείσει το πρώτο σετ με {25-12}.

Το δεύτερο σετ είχε παρόμοια εικόνα, αλλά με αντίστροφο αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και κατάφερε να ξεφύγει από την αρχή του σετ στο σκορ και ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ”κυνηγούσε”. Τελικά οι πράσινοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να κάνουν εύκολα το {1-1} στα σετ με {25-16}.

Στο τρίτο σετ είχαμε επιτέλους ”μάχη” μεταξύ των δύο ομάδων οι οποίες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι και το 13-13. Σε εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός ”έτρεξε” επί μέρους {7-3} για να προηγηθεί με {20-16}.

Ο ΠΑΟΚ δεν το παράτησε και κατάφερε να μειώσει ακόμα και στον πόντο {24-23}, όμως ο ”ηγέτης” Ερνάντες με επίθεση έκλεισε το σετ κάνοντας το {25-23} και παράλληλα το {2-1} σετ για τον Παναθηναϊκό.

Ντέρμπι είχαμε και στο τέταρτο σετ όπου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει νωρίς με τέσσερις πόντους διαφορά {6-10}, αλλά οι πράσινοι κατάφεραν άμεσα να μειώσουν στον πόντο {10-11}.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει με ασταμάτητο ρυθμό και προσπέρασε στο σκορ με άσο του Μπάση για να προηγηθεί με {20-19}. Εκεί όμως ο ΠΑΟΚ έτρεξε επί μέρους {6-1} για να κλείσει το τέταρτο σετ με {25-21} και να οδηγήσει την αναμέτρηση στο τάι μπρέικ.
Στο τάι μπρέικ είχαμε πολλές εναλλαγές στο σκορ με τις δύο ομάδες να τρέχουν πολλά μικρά επί μέρους σκορ. Στο τέλος, όμως, εκείνος που πανηγύρισε έξαλλα ήταν ο ΠΑΟΚ ο οποίος έκλεισε το σετ και το ματς με {15-13}.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments