Global News

Le Figaro: Ο Youtuber Squeezie αποχωρεί από την πλατφόρμα των influencer

Le Figaro: Ο Youtuber Squeezie αποχωρεί από την πλατφόρμα των  influencer

Πηγή Φωτογραφίας: GQ

«Έκανα το λάθος να δώσω τη συγκατάθεσή μου να εμφανιστεί το όνομά μου σε ένα πολύ άβολο άρθρο που δεν είχα καν διαβάσει πριν δημοσιεύσω», έγραψε ο Squeezie

Ο Squeezie, ο μεγαλύτερος Γάλλος Youtuber με σχεδόν 18 εκατομμύρια συνδρομητές, αποσχίστηκε την Κυριακή από μια πλατφόρμα επιρροών όπου ήταν εγγεγραμμένος και η οποία κατήγγειλε τις «επιρροές μιας μειοψηφίας », πριν από την εξέταση ενός νόμου που θα πρέπει να επιβλέπει τον τομέα. «Έκανα το λάθος να δώσω τη συγκατάθεσή μου να εμφανιστεί το όνομά μου σε ένα πολύ άβολο άρθρο που δεν είχα καν διαβάσει πριν δημοσιεύσω», έγραψε ο Squeezie, σε μια ανάρτηση που έχει ήδη δει περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes.

View this post on Instagram

A post shared by @xsqueezie

«Μου παρουσιάστηκε αυτό το φόρουμ ως ένας τρόπος να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας ενάντια σε υπερβολικά ακραίους νόμους, οι οποίοι θα μπορούσαν να τιμωρήσουν λανθασμένα τους έντιμους δημιουργούς περιεχομένου», ενώ, μεταξύ των υπογραφόντων, «βρίσκουμε παράγοντες επιρροής στην ίδια την πηγή του προβλήματος (άτομα που έχουν υποβληθεί αισθητικές επεμβάσεις, απάτες κ.λπ.)», αντιδρά ο Squeezie, ακολουθούμενος επίσης από εννέα εκατομμύρια θαυμαστές στο Twitter.

View this post on Instagram

A post shared by @xsqueezie

«Ήμουν πάντα πλήρως διαφανής στη δουλειά μου με επωνυμίες. Δεν επηρεάζομαι από αυτούς τους νόμους, δεν έχω τίποτα να χάσω με αυτήν τη μεταρρύθμιση, η οποία έχει σκοπό να ρυθμίσει τις ανήθικες τοποθετήσεις προϊόντων, που γίνονται κυρίως από κακοπροαίρετες επιρροές. Χαίρομαι που τελικά επιβάλλονται κυρώσεις σε αυτούς τους απατεώνες », καταλήγει ο κορυφαίος Youtuber της Γαλλίας και ένας από τους γνωστότερους στον πλανήτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments