Lifestyle

“Masterchef”: Η επιστροφή του Γιαννόπουλου και το γράμμα της Γιώτας που… αναστάτωσε τον Θοδωρή

“Masterchef”: Η επιστροφή του Γιαννόπουλου και το γράμμα της Γιώτας που… αναστάτωσε τον Θοδωρή
"Masterchef": Η δοκιμασία αποχώρησης, το ατύχημα της Γιώτας και τα... "οικοπεδόφετρα" σαλιγκάρια.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος από περσινό MasterChef, επέστρεψε για να διεκδικήσει τη θέση του στο διαγωνισμό. Ο παίκτης του MasterChef 2022 αυτήν τη φορά πήγε στο ριάλιτι αποφασισμένος να μην αφήσει στη μέση την πορεία για την κατάκτηση του τίτλου.O 27χρονος παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι, διαιωνίστηκε με την Γιώτα και κατάφερε με το πιάτο του να την «πετάξει» έξω από το φετινό MasterChef.

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι αποχωρεί η Γιώτα και εκείνη φανερά συγκινημένη δήλωσε ότι το έζησε και νιώθει περήφανη για τον εαυτό της που έφτασε ως εδώ!

Η παίκτρια που έφυγε επέλεξε να αφήσει ένα γράμμα για τους συμπαίκτες της, δίχως να συμπεριλάβει τον Θοδωρή, προκαλώντας την αντίδρασή του.

“Δεν μπορώ αυτό με τα γράμματα. Δεν είμαι τόσο ρομαντικός τύπος, είμαι συναισθηματικός, αλλά δεν μου αρέσει να εκφράζω τα συναισθήματά μου γιατί αυτό δηλώνει μια αδυναμία του χαρακτήρα σου. Παρόλα αυτά δεν ήμουν πάλι στο γράμμα αλλά στα αρ…ια μου. Εγώ αν γράψω γράμμα -ελπίζω στον τελικό- θα γράψω Πορφύρη να πας να γαμ…ς και δεν θέλω να σε ξαναδώ. Γιώτα το ίδιο. Νικήτα οκ. Βαγγέλη το ίδιο. Θα πω αυτό που θα ένιωθα και να πάνε να γα…ούν”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments