Αθλητισμός

Πώληση-έκπληξη στον Ολυμπιακό – 2,5 εκατ. για 9 γκολ και 4 ασίστ – Μεγάλο… μπαμ με Χάμες!

Πώληση-έκπληξη στον Ολυμπιακό – 2,5 εκατ. για 9 γκολ και 4 ασίστ – Μεγάλο… μπαμ με Χάμες!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πολλά φαίνεται ότι είναι τα ανοιχτά ζητήματα στους Ερυθρόλευκους ενόψει καλοκαιριού μιας και εκτός από την ποιοτική ενίσχυση, που έχουν θέσει σαν προτεραιότητα ενόψει της νέας σεζόν, όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν αποχωρήσεις που μπορούν να κάνουν... μπαμ, με ομάδες του εξωτερικού ήδη να ενδιαφέρονται για παίκτες της ομάδας.

Η πρώτη περίπτωση που δείχνει πως ενδιαφέρει συλλόγους του εξωτερικού είναι αυτή του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος είχε απασχολήσει και τον Γενάρη ομάδες εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα από την Τουρκία, όμως ο φονικός σεισμός στην γειτονική χώρα “πάγωσε” τις εξελίξεις.

Ο 32χρονος εξτρέμ είναι από το 2021 στον Πειραιά, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και από τότε μέχρι σήμερα έχει παίξει 49 φορές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 9 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ. Μάλιστα οι 27 από αυτές είναι τη φετινή σεζόν, όπου έχει βρει δίχτυα 3 φορές. Για τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή τα πράγματα δεν έχουν πάει αρκετά καλά στο Λιμάνι, μιας και μπορεί κανείς να μην αμφισβητεί την ποιότητά του και το γεγονός ότι είναι από τους λίγους στην ομάδα που μπορεί να παίξει τόσο καλά τη θέση του εξτρέμ, όμως οι συνεχείς τραυματισμοί κάνουν τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν δεύτερες σκέψεις ενόψει καλοκαιριού. Άλλωστε και τον Ιανουάριο οι Πειραιώτες δεν ήταν αρνητικοί σε ένα ενδεχόμενο πώλησης του Γκάρι, χωρίς τελικά αυτή να προχωράει.

Τα πράγματα φαίνεται πάντως να έχουν αλλάξει και πάλι σχετικά με το μέλλον του αφού τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Κόνιασπορ ενόψει καλοκαιριού. Να σημειώσουμε εδώ πως ο έμπειρος παίκτης αυτή τη στιγμή αξίζει, σύμφωνα με το transfermarkt, 2,5 εκατομμύρια ευρώ, με τους Ερυθρόλευκους να ξέρουν ότι η προσεχής μεταγραφική περίοδος είναι η τελευταία που θα μπορούσαν να βγάλουν χρήματα από την πώληση του Ροντρίγκες, μιας και από τον επόμενο Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει, χωρίς να μπουν λεφτά στα ταμεία των πρωταθλητών.

Την ίδια στιγμή μεγάλος ντόρος γίνεται, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός ήρθε σαν το μεγάλο…μπαμ της φετινής χρονιάς και όχι άδικα, μιας και η παρουσία του σε ομάδες όπως η Μονακό, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν και η Έβερτον έβαζαν ψηλά τον… πήχη. Ο 31χρονος μέσος μάλιστα δεν άργησε να βάλει τη… σφραγίδα του στην εικόνα του Ολυμπιακού, μιας και η ποιότητά του ήταν κάτι παραπάνω από φανερή στα παιχνίδια που αγωνιζόταν, με τον ίδιο μέχρι τώρα να έχει σε 21 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις 5 γκολ και 6 ασίστ.

Το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Χάμες ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι έκανε τους Ερυθρόλευκους να… τρέξουν και μάλιστα την περίοδο του Νοεμβρίου έγινε γνωστή η είδηση πως υπήρχε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα έναν χρόνο. Βέβαια κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει μιας και τα πάντα είναι στον… αέρα, με τον Χάμες μάλιστα εδώ και 1,5 μήνα να είναι εκτός ρυθμού λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που είχε και να μην θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή του πρώτου μισού της σεζόν. Παράλληλα έντονες είναι οι φήμες πως ομάδες από την Τουρκία, με την Μπεσίκτας να πιέζει περισσότερο, θέλουν να τον αποκτήσουν το προσεχές καλοκαίρι και μάλιστα σαν ελεύθερο.

Οι πληροφορίες πάντως που έρχονται από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως υπάρχει επαφή ομάδων με την πλευρά του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή με στόχο την συνεργασία. Μάλιστα πηγές από την Τουρκία τονίζουν πως και ο ίδιος ο Χάμες Ροντρίγκες δεν βλέπει με αρνητικό μάτι την μετακόμισή του εκεί. Φυσικά ο λόγος δεν είναι άλλος από τον μισθό που θα μπορούσε μια τοπ ομάδα να του προσφέρει στην Τουρκία και την πρόταση που θα του έκανε ο Ολυμπιακός, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και η φορολογία εκεί είναι πολύ μικρότερη. Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι τοπ παίκτες που επιλέγουν τις ομάδες της Τουρκίας, με τελευταίο τον Νικολό Ζανιόλο ο οποίος άφησε πριν λίγο καιρό τη Ρόμα για τη Γαλατασαράι.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως δημοσίευμα που ήρθε από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το Tuttomercatoweb αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Κολομβιανό άσο, κάτι που έχει δικαίωμα να κάνει, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς Πειραιωτών. Μένει να δούμε αν και ο Χάμες θα κάνει και αυτός δρομολόγιο προς… Κωνσταντινούπολη ή ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει την ανατροπή και θα τον κρατήσει ντυμένο στα Ερυθρόλευκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments