Lifestyle

Κερτ Κομπέιν: Συγγραφές ισχυρίζεται με αποδείξεις ότι τον σκότωσαν

Κερτ Κομπέιν: Συγγραφές ισχυρίζεται με αποδείξεις ότι τον σκότωσαν

Πηγή Φωτογραφίας: MyRadioLink.com

Κερτ Κομπέιν: «Οι νεκροί δεν καθαρίζουν τα αποτυπώματά τους από το όπλο» λέει ο Ίαν Χάλπεριν

Αν κι έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από την ημέρα που ο Κερτ Κομπέιν άφησε την τελευταία του πνοή, οι λόγοι που οδήγησαν στον θάνατο του απασχολούν μέχρι και σήμερα το κοινό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kurt Cobain (@nirvanakurt_nevermind)

Ενώ η νεκροψία έκανε λόγο για αυτοκτονία, είναι πολλοί εκείνοι που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι δεν ήταν αυτή η αιτία του θανάτου του. Ο συγγραφέας Ίαν Χάλπεριν υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για σίγουρη δολοφονία.

Σύμφωνα με την αμερικανική Sun, στο άψυχο σώμα του θρυλικού frontman των Nirvana βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης 70% παραπάνω από αυτή που μπορεί να αντέξει ένας ανθρώπινος οργανισμός.

Η εν λόγω ποσότητα μπορεί να αφήσει νεκρό έναν άνθρωπο, σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα. Αν όντως ο Κερτ Κομπέιν είχε καταναλώσει αυτή τη θανατηφόρα δόση, σίγουρα δεν θα ήταν ικανός στη συνέχεια, να σηκώσει ένα κυνηγετικό όπλο και να σημαδεύσει τον κρόταφό του.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω, ο Κομπέιν δολοφονήθηκε. Είχε στον οργανισμό του μία δόση ηρωίνης, 70 φορές μεγαλύτερη από αυτή που μπορεί να αντέξει κανείς. Οι ιατροδικαστές λένε ότι είναι αδύνατον για έναν άνθρωπο να ζήσει για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο, έχοντας καταναλώσει αυτή την ποσότητα, πόσο μάλλον να σηκώσει ένα κυνηγετικό όπλο και να πυροβολήσει το κεφάλι του», δηλώνει ο Ίαν Χάλπεριν.

«Είναι επιστημονικά αδύνατον ο Κερτ να αυτοκτόνησε με όπλο, με βάση τα ιατροδικαστικά στοιχεία που έχουν προκύψει. Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην ανθρωπότητα, να παίρνει κανείς τόσο μεγάλη δόση ηρωίνης», συμπλήρωσε.

Εξήγησε μάλιστα, πως ο κίνδυνος κατά την χρήση ηρωίνης διαφέρει στους ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ στο παρελθόν, σε σχέση με τους τοξικομανείς.

«Για να είμαι ξεκάθαρος, η ηρωίνη ήταν 70 φορές περισσότερη από ό,τι μπορούσε να αντέξει ένας κανονικός άνθρωπος, που δεν είχε κάνει χρήση ποτέ πριν και τριπλάσια ποσότητα από αυτή που μπορούσε να αντέξει ο πιο σοβαρός τοξικομανής με μακροχρόνιο πρόβλημα. Δεν υπάρχει προηγούμενο γι’ αυτό. Ο Κερτ είχε σταματήσει τα ναρκωτικά. Επέστρεψε από την απεξάρτηση και ήθελε μια νέα αρχή στη ζωή. Κάποιος τον πυροβόλησε. Πιθανότατα δύο άτομα», καταλήγει ο συγγραφέας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο όπλο που βρέθηκε δίπλα στον Κερτ Κομπέιν δεν υπήρχαν καν δακτυλικά αποτυπώματα. «Οι νεκροί δεν σκουπίζουν τα αποτυπώματά τους από το όπλο. Οι αστυνομικοί που είναι στην υπόθεση εδώ και 25 χρόνια, θεωρούν ότι η έρευνα σταμάτησε για κάποιον λόγο», αναφέρει κλείνοντας.

Εδώ και πολλά χρόνια, οι υποψίες κινούνται γύρω από την τότε, σύζυγό του, Κόρτνεϊ Λοβ, με την οποία είχε έναν ταραχώδη γάμο. Σημαντικός λόγος που κατέστρεψε σιγά σιγά τη σχέση τους ήταν η εξάρτηση και των δύο από την ηρωΐνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments