Αθλητισμός

Μπέικον για Ολυμπιακό: ”Αυτή τη στιγμή, είναι η νούμερο ένα ομάδα στην Ευρώπη, νομίζω”

Μπέικον για Ολυμπιακό: ”Αυτή τη στιγμή, είναι η νούμερο ένα ομάδα στην Ευρώπη, νομίζω”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Αμερικάνος άσος των πρασίνων μίλησε για τον Ολυμπιακό.

Ο Ντουέιν Μπέικον παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και μίλησε για τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα. ο σκόρερ του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις που έκανε για λογαριασμό του ”Eurohoops”, αναφέρθηκε στη κακή εικόνα που παρουσιάζει φέτος το ”τριφύλλι”, στο αρνητικό σερί που ”τρέχει” η ομάδα του απέναντι στους ”ερυθρόλευκους”, ενώ κατέταξε τον Ολυμπιακό ως το κορυφαίο σύνολο αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Σαν ομάδα δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη εναντίον τους. Αυτή τη στιγμή, είναι η νούμερο ένα ομάδα στην Ευρώπη, νομίζω. Παίζουν καλά μαζί και είναι αρκετό καιρό συμπαίκτες. Δεν πέφτουν πολύ σε δύσκολες καταστάσεις. Ξέρουν πώς να παίζουν σε όλες τις συνθήκες. Και παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Μπήκαμε στο παιχνίδι με πλάνο, το οποίο ήταν πολύ καλό και στα δυο τελευταία ματς. Ήμασταν μέσα στα ματς. Αλλά όλα έχουν να κάνουν με τις μικρές λεπτομέρειες. Τα μικρά λάθη», υποστήριξε.

Σε σχέση με τις 13 συνεχόμενες νίκες των «ερυθρολεύκων» απέναντι στην ομάδα του, είπε: «Είναι απαράδεκτο. Είμαι μέρος του τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε. Εμείς είμαστε εδώ. Συγκεκριμένες συνθήκες και καταστάσεις πρέπει να κεφαλαιοποιήσουμε για να σπάσουμε το σερί. Από αυτά που έχω ακούσει δεν ήταν πάντα έτσι. Ήταν διαφορετικά. Έτσι είναι το μπάσκετ. Πριν, ήταν η περίοδος του Παναθηναϊκού, τώρα είναι η δική τους, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Δεν τα παρατάμε ποτέ».

«Ή, για παράδειγμα, μπορεί να πάρουν 1-2 άσχημα σουτ, που εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να βγάλουμε φάσεις μέσα από αυτά. Είναι αυτά τα μικρά πράγματα που πρέπει να κεφαλαιοποιήσουμε κόντρα σε μία ομάδα όπως αυτή. Επειδή ξέρουμε τι ομάδα είναι. Είναι μία εξαιρετική ομάδα που ξέρει πώς να παίζει σε δύσκολες συνθήκες», δήλωσε ο πρώην παίκτης της Μονακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments