Αθλητισμός

“Εγκλήματα” Μίτσελ, τράβηξε χειρόφρενο – “Έκαψε” Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά

“Εγκλήματα” Μίτσελ, τράβηξε χειρόφρενο – “Έκαψε” Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Τα λάθη του Ισπανού και πώς την πάτησαν για 2η φορά στο Λιμάνι. Οι Πειραιώτες έχασαν δύο σίγουρους βαθμούς και μαζί την ευκαιρία να πλησιάσουν στην κορυφή και πλέον επιστρέφουν στην... γκρίνια, στον προβληματισμό και στην ανάγκη να πάρουν μεγάλα αποτελέσματα σε δύσκολα παιχνίδια.

Ένα τεράστιο πισωγύρισμα έκανε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής, καθώς αν και για περίπου 70 λεπτά έφτασε μία… ανάσα από την κορυφή και έτοιμος να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα με ίσες πιθανότητες απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, το φινάλε της χθεσινής βραδιάς τον βρήκε στο -3 και με τεράστια πλέον εσωτερικά ζητήματα, αποδοκιμασίες από την εξέδρα και αμφισβήτηση εκ νέου για το ρόστερ και τον Μίτσελ.

Ο Ισπανός βέβαια, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, έκανε τεράστια λάθη και ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την «αυτοκτονία» κόντρα στον Άρη (που για ακόμα ένα παιχνίδι έκοψε βαθμούς παρά τα όσα ακούγονται εδώ και χρόνια!), όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι άμοιροι ευθυνών και οι παίκτες του. Στο Λιμάνι πίστεψαν στο 2-0 πως όλα τελείωσαν, πως πήραν τους βαθμούς και έκαναν συντήρηση ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη και το πλήρωσαν πολύ ακριβά. Γιατί αυτοί οι δύο βαθμοί και με δεδομένο ότι η Ένωση έφυγε με διπλό από τη Θεσσαλονίκη, τους φέρνει ξανά με την πλάτη στον τοίχο κι έχοντας μπροστά το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλες τις ομάδες των πλέι οφ.

Γι’ αυτό λοιπόν και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα, αλλά και έντονος προβληματισμός για όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Γιατί μπορεί ο Μίτσελ να είναι ο άνθρωπος που «επανέφερε» τους Πειραιώτες στον ίσιο δρόμο τους τελευταίους δύο μήνες, ωστόσο είναι πολύ πιθανό αποτελέσματα σαν το χθεσινό, να… σβήσουν τη μέχρι τώρα δουλειά του. Ο προπονητής των «Ερυθρολεύκων» διαχειρίστηκε λάθος το ματς και την πάτησε ξανά όπως και στα Γιάννινα. Πίστεψε πως στο 2-0 όλα τελείωσαν, έκανε δοκιμές, ρίσκαρε με ανέτοιμους παίκτες όπως οι Εμβιλά και Ρέτσος (δεν είναι δυνατόν να παίζει αντί του Ντόη!) και φοβήθηκε μετά το 2-1, με συνέπεια να παίζει ο Ολυμπιακός για να κρατήσει το σκορ και όχι για να πετύχει τρίτο τέρμα.

Ο Ισπανός πραγματικά τα… έχασε μόλις είδε τους Θεσσαλονικείς να επιστρέφουν στο ματς κι έκανε διαδοχικά λάθη, ενώ και πριν η διαχείρισή του ήταν απαράδεκτη. Έπαιξε με τον Γιώργο Μασούρα στην κορυφή της επίθεσης, τον Γκάρι Ροντρίγκες αριστερά, τον Πεπ Μπιέλ δεξί εξτρέμ, έκανε τους Χουάνγκ-Φορτούνη αλλαγή και ξέχασε τους Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο… ζέσταμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments