Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο με την δράση των «ποντικών» που φέρονται να άδειασαν θυρίδες τράπεζας στη Νέα Σμύρνη

Βίντεο ντοκουμέντο με την δράση των «ποντικών» που φέρονται να άδειασαν θυρίδες τράπεζας στη Νέα Σμύρνη

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

Στη δημοσιότητα βίντεο στα οποία έχουν καταγραφεί οι 3 Κολομβιανοί

Στη δημοσιότητα φέρνει το skai.gr βίντεο στα οποία έχουν καταγραφεί οι 3 Κολομβιανοί, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων Δίωξης κατά ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως οι δράστες της υπόθεσης διάρρηξης 5 θυρίδων που είχε γίνει στις 8 Ιουλίου 2022 σε τράπεζα στη Νέα Σμύρνη.

Σε βίντεο που προέρχεται από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας καφετέριας έχουν καταγραφεί να κάθονται σε τραπέζι και να παρακολουθούν το υποκατάστημα.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο, προερχόμενο από άλλη κάμερα και διαφορετική ημέρα, φαίνονται να περνάνε και οι δύο μαζί, ενώ μετά από μισό λεπτό περνάει και ο τρίτος.

Όπως προέκυψε από την ερευνά, είχαν βρεθεί στο σημείο αρκετές φορές για να χαρτογραφήσουν το χώρο, καταγράφοντας και σε βίντεο την κατόπτευση του για περαιτέρω προσεκτική παρατήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Πρόκειται για δύο 46χρονους και έναν 42χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments