Αθλητισμός

Κανός: «Πολύ δύσκολο να επιστρέψω φέτος»

Κανός: «Πολύ δύσκολο να επιστρέψω φέτος»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Το δικό του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε ο Σέρχι Κανός, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι είναι λίγες οι πιθανότητες για να συμμετάσχει στα παιχνίδια που απομένουν για τα φετινά playoffs.

Δύσκολα θα δούμε τον Σέρχι Κανός με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα οχτώ εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άρη (02/04) αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή ξεσπώντας σε λυγμούς, με το πρόβλημα να αφορά το γόνατο του.

Ο 26χρονος δυο ημέρες μετά το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς έστειλε το δικό του μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας ότι δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος, ενώ ζήτησε στο τέλος και την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού στους συμπαίκτες του.

Το μήνυμα του Σέρτζι Κανός στο Twitter :

«Νιώθω την αγάπη σας. Ο Ολυμπιακός μού επέτρεψε να είμαι και πάλι ο εαυτός μου. Θα προσπαθήσω να είμαι πίσω το συντομότερο δυνατόν, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό φέτος. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτή η ομάδα σάς χρειάζεται. Πάμε Ολυμπιακέ!».

«Στη λίστα ο Μπαχάρ, μαζί με Καμπιάσο, Μαρθελίνιο, Γκατούζο, Μπορδαλάς, Μαρς», σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπαράκ Μπαχάρ, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι απέκλεισε τους ερυθρόλευκους στα προκριματικά του Champions League, φέρεται να είναι στη λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον Μίτσελ.

Ωστόσο, το όνομα και του Ερυθρού Αστέρα έχει προστεθεί στη λίστα με τις υποψήφιες ομάδες που ενδιαφέρονται για να δώσουν τα κλειδιά του συλλόγου στον 43χρονο κόουτς.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Κριστιάν Καρεμπέ για τον Μπακάρ τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Είχαμε ενδιαφερθεί για αυτόν. Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του, επειδή έπαιξε εναντίον μας πολλές φορές και απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρό μας εδώ και καιρό, αλλά δεν είναι διαθέσιμος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments