Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στην Ισπανία κάνουν λόγο για πράσινο ραντεβού με Αταμάν, διαψεύδει η ΚΑΕ

Παναθηναϊκός: Στην Ισπανία κάνουν λόγο για πράσινο ραντεβού με Αταμάν, διαψεύδει η ΚΑΕ

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Οι Ισπανοί έβαλαν...φωτιές με Αταμάν αλλά η πράσινη ΚΑΕ διέψευσε το δημοσίευμα.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον επόμενο προπονητή του, που θα είναι από το πάνω ράφι και θα τους επιστρέψει στην ελίτ της Euroleague. Τα σενάρια πολλά αλλά αυτά που είναι πιο κοντά στην αλήθεια ακούν στα ονόματα Εργκίν Αταμάν και Πάμπλο Λάσο με την υπόθεση του πρώτου να έμοιαζε πιο προχωρημένη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ισπανικό ”encestando”, οι άνθρωποι της Αναντολού Εφές βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση προπονητή καθώς θεωρούν ότι ο Τούρκος τεχνικός δεν έχει να δώσει κάτι άλλο στην ομάδα. Το ίδιο μέσο αναφέρει ότι υπήρξε συνάντηση επί Αθηναϊκού εδάφους μεταξύ Παναθηναϊκού και Αταμάν με φόντο την συνεργασία για την επόμενη σεζόν.

Η έκβαση της χρονιάς φαίνεται πως δεν θα αλλάξει κάτι στο μέλλον του coach  στην Εφές, με τον coach Αταμάν να αποχωρεί σε κάθε περίπτωση και να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΑΛΛΑ…

Οι άνθρωποι της ”πράσινης” ΚΑΕ με γρήγορα αντανακλαστικά διέψευσαν το παραπάνω σενάριο περί συνάντησης των 2 πλευρών, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το δημοσίευμα και όσα αναφέρει για τον Αταμάν και τον Παναθηναϊκό δεν ευσταθούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments