Lifestyle

Τατιάνα Στεφανίδου: Η τρυφερή ανάρτησή της για τα γενέθλια του Νίκου Ευαγγελάτου

Τατιάνα Στεφανίδου: Η τρυφερή ανάρτησή της για τα γενέθλια του Νίκου Ευαγγελάτου

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Το μήνυμα της Τατιάνας Στεφανίδου για τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Γενέθλια είχε χθες ο Νίκος Ευαγγελάτος κι η σύζυγός του, Τατιάνα Στεφανίδου, έκανε μία ανάρτηση με την τούρτα, γράφοντας το δικό της μήνυμα.

«Ποιος έχει γενέθλια σήμερα;» (#mylove #myhusband #dad #mycaptain #nikosevagelatos)» έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου εκφράζοντας την αγάπη της προς τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Η τούρτα έγραφε επάνω «Χρόνια πολλά καπετάνιε μας» με την ανάρτηση να πλημμυρίζει ευχές.

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Η γνωστή δημοσιογράφος σε συνέντευξή της αποκάλυψε την σχέση που διατηρεί με τους πρώην της, αν έχει απιστήσει μέσα στην σχέση και τι θα έκανε αν την απατούσε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και διαθέτει ένα από τα ωραία κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος, διαθέτουν ένα πολυτελές σκάφος και κάθε καλοκαίρι απολαμβάνουν τις διακοπές τους πότε στο Αιγαίο και πότε στο Ιόνιο. Αρκετές φορές μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει μοιραστεί δημοσίως με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους με το υπέροχο σκάφος τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments