Αθλητισμός

Ο Λουτσέσκου με τις αλλαγές του παίζει τα ρέστα του στο Καραϊσκάκης

Ο Λουτσέσκου με τις αλλαγές του παίζει τα ρέστα του στο Καραϊσκάκης

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει με αλλαγές τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το οποίο αντιμετωπίζεται ως "τελικός" από όλους.

Ο ΠΑΟΚ δίνει ακόμα ένα παιχνίδι δίχως αύριο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” απέναντι στον Ολυμπιακό 21:00 COSMOTE SPORT 1HD  Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ γνωρίζει καλά ότι το παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” θα καθορίσει σημαντικά τη συνολική πορεία της στα playoffs της Stoiximan Super League.

Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Λουτσέσκου

Ο Λουτσέσκου έκανε τις περισσότερες δοκιμές στα χαφ, όπου δούλεψε κάθε πιθανό δίδυμο που μπορούν να συνθέσουν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Στέφαν Σβαμπ και Τιάγκο Ντάντας. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι και στα δυο τελευταία παιχνίδια άλλαξε τον έναν από τους δυο κεντρικούς μέσους στο ημίχρονο. Ποιους θα επιλέξει στο σημερινό παιχνίδι; Πιθανότατα Αουγκούστο και Ντάντας, αν και υπάρχει η αίσθηση ότι στην… εξίσωση του Ρουμάνου τεχνικού έχει μπει και ο Φιλίπε Σοάρες.

Εκείνος που φαίνεται να χτυπά την πόρτα της ενδεκάδας είναι ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος δείχνει σε καλή κατάσταση αν και δεν έχει ακόμη καταφέρει να μπει απόλυτα στην τακτική φιλοσοφία του προπονητή του. Ωστόσο, μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική λύση μεσοεπιθετικά για τον Δικέφαλο, ιδιαίτερα σε ένα παιχνίδι σαν το σημερινό στο οποίο λογικά η ομάδα του θα βρει χώρους για να εκμεταλλευτεί με γρήγορο transition.

Το θέμα ποιος από τους τρεις μεσοεπιθετικούς, τους Γιάννη Κωνσταντέλια, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Καλέντ Νάρεϊ, μπορεί να του κάνει χώρο. Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο παίκτης που αντικατέστησε μπαίνοντας ως αλλαγή ήταν ο Γερμανός ακραίος.

Στην κορυφή της επίθεσης δοκιμάστηκαν χθες και ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Μπράντον Τόμας, που ερίζουν για μια θέση στην ενδεκάδα του σημερινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ένα μικρό προβάδισμα μπορεί να έχει ο Ισπανός, όμως αυτός που συνήθως εμπιστεύεται στα μεγάλα παιχνίδια ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Πορτογάλος.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ ήξερε πως μπαίνοντας στα playoffs με βαθμολογικό μειονέκτημα έναντι των άλλων διεκδικητών, κάθε απώλεια θα ήταν σημαντική. Το γεγονός ότι αυτή η απώλεια ήρθε στην έδρα με την ήττα από την ΑΕΚ, δίνει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κρίσιμο και καθοριστικό χαρακτήρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments