Αθλητισμός

Κόλκας: “Δεν καταλαβαίνω τι έκανε ο Λουτσέσκου Παγκόσμιο ρεκόρ Μπακαμπού “

Κόλκας: “Δεν καταλαβαίνω τι έκανε ο Λουτσέσκου Παγκόσμιο ρεκόρ Μπακαμπού “

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Αν το αναλύσουμε λίγο, ο ΠΑΟΚ πήρε ότι του άξιζε. Σε μία βραδιά που από σπόντα θα μπορούσε να του βγει

Ο καλός μας ιππότης Κοτάρσκι κρατούσε, μαζι με τον Μπακαμπού που μάλλον του είπαν πως δεν θα έχει οφσάιντ σημερα. Πέντε είχε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, που πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Και μέσα σε ένα σχετικό χάος που επικρατούσε στη προσπάθεια του ΠΑΟΚ να παίξει γρήγορα, βγήκε μία πολύ καλή συνεργασία και ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά στο σκορ.

Το θέμα για τον ΠΑΟΚ σήμερα ήταν πως δεν μπορούσε να βρει με τίποτα ισορροπία. Ήταν μόνο ο Φελίπε; Σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του. Στη φάση της ισοφάρισης και δεν είναι εκεί που πρέπει για να κόψει τη μετάβαση απο το λάθος του Ντέλια και κάνει ηλίθιο τάκλιν δίνοντας στον Μπακαμπού τον δεξί διάδρομο.

Την ώρα που ο Ανιγκό έβαζε Χάμες – Ελ Αραμπί, ο Λουτσέσκου απαντούσε με Καντουρί – Ολιβέιρα, όμως το παιχνίδι δεν χάθηκε εκεί. Δύο μεγάλα ατομικά λάθη έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό. Και του Κουλιεράκη και του Ζίφκοβιτς, δεν γίνονται ούτε σε ερασιτεχνικό. Απλά παράλληλα με τα αρνητικά αποτελέσματα, υπάρχει μεγάλος αρνητισμός για την ανανέωση του Πορτογάλου και η αλήθεια ειναι πως δεν κάνει και κάτι για να το ανατρέψει.

Είναι η τρίτη φορά που με αιφνιδιάζει αρνητικά ο Ράζβαν τελευταία. Η επιλογή Φελίπε είναι σοκαριστική. Το έκανε στα Γιάννενα, με τον Άρη πόνταρε σε Κεντζιόρα και παραλίγο να κλάψουμε με μαύρο δάκρυ και σήμερα έβαλε πάλι Φελίπε ενώ είχε φρέσκο τον Ντάντας.

Πραγματικά ψάχνω να βρω τι ακριβώς βλέπει στον Πορτογάλο που δεν το βλέπω εγώ και πολλοί άλλοι. Και πως είναι δυνατόν ένας προπονητής που ποντάρει τα πάντα στο τακτικό του πλάνο, να επιλέγει για παιχνίδι φωτιά έναν τόσο άτακτο παίκτη.

Προφανώς και το θέμα δεν είναι μόνο ο Φελίπε, υπάρχουν και άλλες αδυναμίες στο ρόστερ. Όμως δεν μπορεί να μη συνδυαστεί η παρουσία του με τη μοναδική αναμέτρηση της σεζόν που η ομάδα ήταν τόσο εκτεθειμένη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments