Διεθνή

Με λευχαιμία διαγνώστηκε ο Μπερλουσκόνι

Με λευχαιμία διαγνώστηκε ο Μπερλουσκόνι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τα πρόσφατα αναπνευστικά προβλήματα και η πνευμονία των τελευταίων ημερών έκρυβαν, τελικά, μια σοβαρή ασθένεια για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Τα πρόσφατα αναπνευστικά προβλήματα και η πνευμονία των τελευταίων ημερών έκρυβαν, τελικά, μια σοβαρή ασθένεια για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος διαγνώστηκε με λευχαιμία, στο νοσοκομείο San Raffaele, όπου νοσηλεύεται.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Σ. Μπερλουσκόνι δεν κρύβουν ότι η κατάσταση είναι λεπτή, ακόμα κι αν δεν χαρακτηρίζεται ως δραματική. Τα παιδιά του, το ένα μετά το άλλο, προσέρχονται αμέσως για να δουν από κοντά τον πατέρα τους.

Για να κατανοήσουμε την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού, αρκεί να θυμηθούμε ότι πρόκειται για έναν 86χρονο που έχει βρεθεί επανειλημμένα στα όρια των δυνάμεών του και η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera θυμίζει ορισμένες από τις πιο πρόσφατες ταλαιπωρίες της υγείας του.

Τον Ιούνιο του 2016, υπεβλήθη σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, μετά από   ασθένεια που προκλήθηκε από αορτική ανεπάρκεια.

Τον Απρίλιο του 2019, ο οξύς νεφρικός κολικός τον έκανε να χάσει την παρουσίαση των υποψηφίων της Forza Italia και να παραμείνει εν μέσω οξύτατων πόνων σε νοσοκομειακή μονάδα.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Μπερλουσκόνι βγαίνει θετικός στον Covid και αναπτύσσει αμφοτερόπλευρη πνευμονία.

Μια νέα νοσηλεία έρχεται τον Ιανουάριο του 2022, η οποία του κοστίζει βαριά ουρολοίμωξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments