Πολιτική

Άδωνις: Ο Πολάκης ένας υποκριτής που τραμπουκίζει

Άδωνις: Ο Πολάκης ένας υποκριτής που τραμπουκίζει
'Αδωνις: «Τί απάντησε λοιπόν ο Πολάκης στις παρατηρήσεις μου; Απολύτως τίποτε εκτός από τις γνωστές του απειλές ότι «θα με κλείσουν φυλακή», «ότι είμαι ένοχος» κλπ τραμπούκος, που αδυνατεί να αντιληφθεί το πώς λειτουργεί το Δυτικό Σύστημα Δικαιοσύνη»

Εδώ και μέρες ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης έχει «στοχοποιήσει» και επιτίθεται στον εκδότη της Real News κ. Νίκο Χατζηνικολάου με χυδαιότητες και με απρέπειες, αφήνοντας συνεχώς αιχμές για την ηθική υπόσταση του εκδότη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης παίρνει ανοιχτά θέση για τις υβριστικές αναρτήσεις του «βαρύ μάγκα» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπαράθεσή του με τον κ. Χατζηνικολάου. Για υποκρισία ελέγχει ουσιαστικά τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος προσφεύγει, αντιδρώντας, σε μεθόδους διαδικτυακού τραμπούκου.

Ο Πολάκης έχει μια υποκριτική στάση, αφού, όπως επισημαίνει ο Άδωνις, επιτίθεται απρόκλητα και σκαιότατα στον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη, αλλά ποιεί την νήσσαν προκειμένου για τον Α. Κουρή, συνεταίρο του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο λόγος είναι του χαμηλού ηθικοπολιτικού αναστήματος του Παύλου Πολάκη. Ο κ. Κουρής έχει τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel, που είναι από τους πλέον φιλικά διακείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ τηλεοπτικούς σταθμούς. Ένας «άγραφος κανόνας σιωπής» κλείνει το στόμα του Π. Πολάκη, ο οποίος, όπως παρατηρεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, φροντίζει να μην διαταράξει τις σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη του σταθμού.

Σε αντίδραση, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί και τραμπουκίζει, αντί να απαντήσει συγκεκριμένα σε ενστάσεις και παρατηρήσεις του Άδωνι. Τίποτα λοιπόν! Απολύτως τίποτα το συγκεκριμένο δεν απεύθυνε ο Πολάκης στον Άδωνι. Ο συριζαίος βουλευτής περιορίστηκε σε αφηρημένες απειλές τραμπούκου, όπως ότι ο Άδωνις είναι πολύ βιαστικός και ότι θα πέσει σε γκρεμό. Το ζήτημα της υποκριτικής και τραμπούκικης αυτής συμπεριφοράς αναδεικνύει ο Άδωνις σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Twitter, όπου τονίζει ανάμεσα στα άλλα: «Τί απάντησε λοιπόν ο Πολάκης στις παρατηρήσεις μου; Απολύτως τίποτε εκτός από τις γνωστές του απειλές ότι «θα με κλείσουν φυλακή», «ότι είμαι ένοχος» κλπ τραμπούκος, που αδυνατεί να αντιληφθεί το πώς λειτουργεί το Δυτικό Σύστημα Δικαιοσύνης, κατά το οποίο άπαντες, άρα και εγώ, είμαι αθώος έως αποδείξεως του εναντίου σε δικαστήριο, και ότι οι απειλές αυτού του είδους είναι απλώς συκοφαντική δυσφήμιση.

Αυτά τα γράφω για να τα δείτε και να τα καταλάβετε και να μήν τους φοβάστε! Δεν είναι ούτε γενναίοι ούτε σπουδαίοι απλώς φωνάζουν και τραμπουκίζουν και ελπίζουν να πιάσει σε κάποιους, σε κάποιους προφανώς πιάνει σε άλλους όπως εγώ όχι, διότι δεν μπορούν να με πιάσουν από πουθενά!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments