Πολιτική

Εκατέρωθεν βολές με επίκεντρο τα… παραμύθια εξαπέλυσαν Μητσοτάκης και Τσίπρας

Εκατέρωθεν βολές με επίκεντρο τα… παραμύθια εξαπέλυσαν Μητσοτάκης και Τσίπρας

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιόδευσε στο Κουκάκι, σχολίασε τη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο στέκι «Παραμύθι με καφέ» στη Νέα Σμύρνη.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιόδευσε στο Κουκάκι, σχολίασε τη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο στέκι «Παραμύθι με καφέ» στη Νέα Σμύρνη. «Για τους αντιπάλους μας δεν θέλω να πω πολλά. Νομίζω ότι μιλούν από μόνα τους και τα έργα τους και τα λόγια τους. Αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω -το είπα σήμερα το πρωί και στην τηλεόραση- ότι σήμερα, τώρα που μιλάμε, εδώ κανένα χιλιόμετρο πιο κάτω, είναι ο κ. Τσίπρας στη Νέα Σμύρνη σε ένα στέκι το οποίο έχει όνομα “Παραμύθι με καφέ”. Σαν στο σπίτι του θα αισθάνεται», είπε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης.

Και πρόσθεσε: «Λοιπόν, επειδή από παραμύθια χορτάσαμε και οι πολίτες ξέρουν να ξεχωρίζουν τους παραμυθάδες από αυτούς οι οποίοι μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι την 21η Μαΐου θα επιλέξουν σωστά. Θα επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία ως την υπεύθυνη δύναμη σταθερότητας και προκοπής του τόπου».

Τσίπρας: Το παραμύθι της κυβέρνησης τελειώνει στις 21 Μαΐου

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος «στα τρολ των αντιπάλων του» που εκμεταλλεύτηκαν το όνομα της καφετέριας έξω από την οποία μίλησε για να του προσάψουν ότι θα πει παραμύθια. Αντιστρέφοντας την κατηγορία ο κ. Τσίπρας είπε ότι «θα σας πω λοιπόν ένα παραμύθι. Μια φορά και έναν καιρό ήταν μία μικρή χώρα που την έλεγαν Ελλάδα. Είχε ξεμπερδέψει με την βασιλεία αλλά όχι με τις συνήθειες της βασιλείας καθώς 2-3 οικογένειες κυβερνούσαν την χώρα. Τα τελευταία 4 χρόνια κυβερνά την χώρα ένας πρίγκιπας που νόμισε ότι έγινε βασιλιάς».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «το παραμύθι της κυβέρνησης τελειώνει στις 21 Μαΐου. Ο λαός γυρνάει την πλάτη στην αδικία, ένα “ως εδώ” ξεπηδά από την ψυχή των πολιτών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments