Αθλητισμός

Super League πλέι οφ: Η ”μητέρα των μαχών” στη Λεωφόρο, δοκιμασίες στις έδρες τους για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Super League πλέι οφ: Η ”μητέρα των μαχών” στη Λεωφόρο, δοκιμασίες στις έδρες τους για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η 4η αγωνιστική για τα πλέι οφ της Super League ξεκινάει σήμερα και πρόκειται να κρίνει πολλά για τους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Η ντερμπάρα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας είναι αυτή που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League. Η ΑΕΚ περιμένει τον Άρη και ελπίζει να είναι μόνη της πρώτη στο τέλος της βραδιάς, ενώ ο ΠΑΟΚ θα ψάξει τη παρθενική του νίκη στα πλέι οφ κόντρα στο Βόλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τα ξαναλένε σήμερα στο ”Απόστολος Νικολαΐδης”, με τις δύο ομάδες να είναι αναγκασμένες να ψάξουν μονάχα το τρίποντο καθώς οτιδήποτε άλλο δε τους συμφέρει. Οι ”πράσινοι” έρχονται από ένα ”πολεμικό” διπλό στην έδρα του Άρη που τους κράτησε στη κορυφή, ενώ οι πειραιώτες έδειξαν ότι είναι…πολύ σκληροί για να πεθάνουν και κέρδισαν τον ΠΑΟΚ, φωνάζοντας βροντερό ”παρών” για τη συνέχεια.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη και θέλει να κάνει το 3/3 για να παραμείνει ψηλά, ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο ”αιώνιο” ντέρμπι. η Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει έρθει αδιάφορη στην Αθήνα αφού κυνηγάει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πολύ πίσω από τη πρώτη τριάδα που διεκδικεί τον τίτλο αλλά σήμερα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον πάντα επικίνδυνο Βόλο. Οι θεσσαλοί δείχνουν ήδη ένα πολύ μαχητικό πρόσωπο και κυνηγάνε επίσης τη πέμπτη θέση που βγάζει Ευρώπη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

    • 18:00 «OPAP Arena», ΑΕΚ – Άρης Cosmote Sport 1
    • 20:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Βόλος ΝΠΣ Novasports Prime
    • 21:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Cosmote Sport 1

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments