Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με Σισέ, Βαλμπουενά και Ανδρούτσο στην εντεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Με Σισέ, Βαλμπουενά και Ανδρούτσο στην εντεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ βρίσκεται τόσο ο Σισέ όσο και οι Βαλμπουενά και Ανδρούτσος

Ο Ολυμπιακός έχει ένα δύσκολο έργο μπροστά του καθώς πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος του 3-0 από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ανιγκό έκανε γνωστή την εντεκάδα που θα ρίξει στη μάχη, με τον Σισέ να επιστρέφει στο βασικό σχήμα και τον Ανδρούτσο να παίρνει τη θέση του άρρωστου Ροντινέι.

Στο τέρμα ξεκινάει ο Πασχαλάκης με τους Ρεάμπτσιουκ, Σισέ, Μπα και Ανδρούτσο στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα παραταχθούν οι Χουάνγκ με τον Εμβιλά έχοντας τον Βαλμπουενά μπροστά τους ενώ Φορτούνης και Μπιέλ θα κινηθούν στα άκρα της επίθεσης. Τέλος ο Μπακαμπού θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ραμόν: «Θα προσπαθώ πάντα να τιμώ αυτή τη φανέλα»

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του Ολυμπιακού; «Όπως είπα στην πρώτη συνέντευξη όταν έφτασα εδώ, πάντα θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθώ πάντα να τιμώ αυτή τη φανέλα».

Σε σχέση με το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, τι διαφορές παρατηρείς σε σχέση με το ελληνικό; «Είναι μια προσαρμογή για εμένα. Πιστεύω ότι εξελίσσομαι τακτικά, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πιο τακτικό και περισσότερο ποδόσφαιρο σωστής τοποθέτησης σε σχέση με το βραζιλιάνικο. Δεδομένου ότι στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο εμείς οι αθλητές δεν είμαστε μόνο σε μία θέση, αυτοσχεδιάζουμε περισσότερο, ενώ στην Ελλάδα το παιχνίδι τείνει να είναι πιο τακτικό. Μπορώ να τολμήσω να πω ότι στο Brasileirão έχουμε υψηλότερο τεχνικό επίπεδο από ό,τι στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως θαυμάζω την ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο απαιτεί μεγάλη ταχύτητα, πολλή σωματική δύναμη, έχει πολλή επαφή, αντεπίθεση και πολύ κάθετο παιχνίδι. Ένα πολύ καλά οργανωμένο πρωτάθλημα, με ομάδες οι οποίες έχουν προγραμματισμό. Ενα ισορροπημένο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». Ήταν εύκολη η προσαρμογή σου, έχοντας φύγει για πρώτη φορά από την πατρίδα σου; «Δεν ήταν εύκολο στην αρχή, αλλά όσο περνούν οι μέρες προσαρμόζομαι. Σήμερα νιώθω ήδη σαν στο σπίτι μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments