Αθλητισμός

Βαλμπουενά για τη διαιτησία στον 2ο ημιτελικό: «Η ΑΕΚ έκανε συνέχεια καθυστερήσεις»

Βαλμπουενά για τη διαιτησία στον 2ο ημιτελικό: «Η ΑΕΚ έκανε συνέχεια καθυστερήσεις»

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στις δηλώσεις που έκανε μετά τον 2ο ημιτελικό είχε παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν έδωσε όσα λεπτά καθυστερήσεων έπρεπε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματιέ Βαλμπουενά στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ο στόχος ήταν η πρόκριση, ξέραμε πως ήταν πολύ δύσκολο να γίνει. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας. Ο Ανιγκό ανέλαβε πριν 9 μέρες και ο Ολυμπιακός έχει δείξει ένα νέο πρόσωπο, με εξαίρεση το ματς με τον Παναθηναϊκό και δώσαμε μήνυμα πως είμαστε εδώ και θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολη η χρονιά αλλά είμαστε ακόμη εδώ. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. 

Ο Ανιγκό είναι ο άνθρωπος που με ανακάλυψε. Είναι αυτός που είναι δίπλα μου εδώ και 18-19 χρόνια. Είναι ο προπονητής που είχα στον πρώτο σύλλογο που ήμουν και τώρα στον τελευταίο. Οπότε είναι πολύ σημαντικός για εμένα. Πίστεψε σε εμένα και με στήριξε. Είναι ένας άνθρωπος που δίνει χαρακτήρα στην ομάδα. Μπορεί να βοηθήσει και στην αποφασιστικότητα  της ομάδας. Έχει δώσει στοιχεία από τον χαρακτήρα του στην ομάδα. Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και δείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Στο σημερνό ματς η ΑΕΚ έκανε πολλές καθυστερήσεις. Σταμάτησε το παιχνίδι ο διαιτητής για πάρα πολλά λεπτά επειδή η ΑΕΚ το προκαλούσε. Είδαμε στο τέλος πως ο χρόνος ήταν πολύ λίγος σε σχέση με τις διακοπές που υπήρχαν. Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να γίνεται αυτό, πρέπει να υπάρχει συνεχής κίνηση, δεν είναι κάτι που μας αρέσει. Δεν έγινε μόνο απόψε. Ελπίζω να μην γίνει στα play offs και ελπίζω οι διαιτησίες να είναι πιο ισορροπημένες και να μην έχουν τέτοια πράγματα που μπορεί να προκαλούν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments