Αθλητισμός

Μανέ: Απολογείται μπροστά στους συμπαίκτες του στην Μπάγερν, κίνδυνος ακόμα και να μείνει εκτός ομάδας

Μανέ: Απολογείται μπροστά στους συμπαίκτες του στην Μπάγερν, κίνδυνος ακόμα και να μείνει εκτός ομάδας

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Βαριά θα είναι η τιμωρία της Μπάγερν Μονάχου στον Σαντιό Μανέ για το επεισόδιο με τον Λερόι Σανέ, καθώς ο Σενεγαλέζος εκτός από το ότι θα απολογηθεί ενώπιον της ομάδας, κινδυνεύει με αποκλεισμό για μερικές αγωνιστικές ή ακόμα και με το να τεθεί εκτός ομάδας!

Η κατάσταση στην Μπάγερν Μονάχου είναι έκρυθμη τις τελευταίες εβδομάδες. Η ξαφνική απόλυση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και η πρόσληψη του Τόμας Τούχελ, ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, η ήττα με κάτω τα χέρια από τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών που κατά πάσα πιθανότητα την έθεσε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας. Κι όλα αυτά αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, με το πιο σοβαρό περιστατικό να λαμβάνει χώρα μετά το τέλος του αγώνα στο «Etihad», όταν ο Σαντιό Μανέ χτύπησε τον Λερόι Σανέ στα αποδυτήρια!

Ο Σενεγαλέζος φέρεται να έριξε γροθιά στο χείλος του Γερμανού εξτρέμ, με αφορμή μια μεταξύ τους λογομαχία στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης η οποία επεκτάθηκε μετά τη λήξη του ματς. Και πλέον, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας από τη διοίκηση των Βαυαρών!

Όπως αναφέρει το γερμανικό «Sky Sports», ο Μανέ έδωσε το παρών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας το πρωί της Πέμπτης και μέσα στην ημέρα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον των συμπαικτών του και του προπονητικού σταφ για την απρεπή του ενέργεια. Την ίδια ώρα, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και οι υπόλοιποι ιθύνοντες της Μπάγερν εξετάζουν την καταλληλότερη ποινή, η οποία εκτείνεται από πρόστιμο ως αποκλεισμό για μερικές αγωνιστικές ή ακόμα και το να τεθεί εκτός ομάδας!

Θυμίζεται ότι ο Σαντιό Μανέ πήρε μεταγραφή 32 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ και πραγματοποιεί μέτρια σεζόν, έχοντας χάσει έναν μήνα δράσης λόγω τραυματισμού και μετρώντας μόλις μία ασίστ και μηδέν γκολ σε εννέα αναμετρήσεις από την επιστροφή του.

Σανέ και Μανέ πλακώθηκαν μετά τη συντριβή!

Η ήττα φέρνει γκρίνια και ο διασυρμός… επεισόδια! Η κατάσταση στα αποδυτήρια της Μπάγερν είναι εκρηκτική μετά και τη συντριβή (0-3) από τη Σίτι στο «Έτιχαντ», κάτι που αποτυπώθηκε και στα αποδυτήρια. Αρνητικοί πρωταγωνιστές, ο Σαντιό Μανέ και ο Λιρόι Σανέ, οι οποίοι ξέσπασαν με… ξύλο! Οι δυο τους είχαν αρκετές διαφωνίες στη διάρκεια του ματς, όμως ο Σενεγαλέζος ξέφυγε… Ειδικότερα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, κινήθηκε απειλητικά και χτύπησε τον Σανέ στο χείλος. Οι συμπαίκτες τους μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, με τους δυο ποδοσφαιριστές να είναι οργισμένοι!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments