Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ για να ”κλειδώσει” τη πρωτιά κόντρα στη Μπασκόνια

Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ για να ”κλειδώσει” τη πρωτιά κόντρα στη Μπασκόνια

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός περιμένει στο ΣΕΦ τη Μπασκόνια (21:00) για να κλείσει πάρει τη πρώτη θέση και μαθηματικά.

Ο Ολυμπιακός περιμένει στο ΣΕΦ τη Μπασκόνια με στόχο να ”κλειδώσει” τη πρώτη θέση στη κανονική διάρκεια της Euroleague, αφού αν κερδίσει θα τερματίσει στη κορυφή της βαθμολογίας χωρίς να τον νοιάζει τι θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ  (21:05).

Οι παίκτες του Γιώργου προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες, με τον Έλληνα προπονητή να έχει καθαρό απουσιολόγιο αφού όλοι είναι ”ετοιμοπόλεμοι” και περιμένει την αντίδραση τους μετά την ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός πάει στο παιχνίδι αυτό με πολύ καλή ψυχολογία, καθώς οι Πειραιώτες «έδεσαν» τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Τόμας Ουόκαπ με διετές και τετραετές συμβόλαιο αντίστοιχα, σχεδιάζοντας από νωρίς την ομάδα για την ερχόμενη σεζόν, ενώ συγχρόνως ”χτίζουν” έναν καλό κορμό για τα επόμενα χρόνια.

Το ΣΕΦ για άλλη μια φορά φέτος θα είναι καμίνι και θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς απομένουν 1.800 εισιτήρια για το sold out, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να γίνεται πάλι ο… έκτος παίκτης της ομάδας του.

Η Μπασκόνια από την άλλη πλευρά έρχεται στην Ελλάδα για να παίξει ένα παιχνίδι…δίχως αύριο. Η ομάδα του Χοάν Πεναρόγια ισοβαθμεί στην 8η θέση με την Ζαλγκίρις και με νίκη θα εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ, ενώ σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας του Κάουνας κόντρα στην αδιάφορη Μπάγερν Μονάχου, στη Γερμανία, οπότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τους Ισπανούς αν δε πάρουν απόψε το ροζ φύλλο αγώνα.

Οι ”ερυθρόλευκοι” στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν κερδίσει με σκορ 92-97.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Euroleague:

  • Άλμπα Βερολίνου – Βιλερμπάν (20:00)
  • Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε (20:00)
  • Ολυμπιακός – Μπασκόνια (21:00)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης (21:05)
  • Βίρτους Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο (21:45)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments