Πολιτική

Άδωνις: Σε πελάγη ευτυχίας οι εργαζόμενοι σε Σκαραμαγκά & Ελευσίνα

Άδωνις: Σε πελάγη ευτυχίας οι εργαζόμενοι σε Σκαραμαγκά & Ελευσίνα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνα, ενημερώνει ο Άδωνις.

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνα, ενημερώνει ο Άδωνις.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Α. Γεωργιάδης υπογραμμίζει τις στιγμές χαράς και λύτρωσης που αισθάνονται οι εργαζόμενοι στα δύο ναυπηγεία, καθώς από την αβεβαιότητα της ανεργίας βρίσκονται πλέον στη σιγουριά της πλήρους απασχόλησης σε δύο σύγχρονες ναυπηγικές εγκαταστάσεις.

Η επαναλειτουργία των δύο ναυπηγείων είχαν αποτελέσει προσωπική πρόκληση για τον υπουργό Ανάπτυξης, ο οποίος διαπιστώνει πως οι άοκνες προσπάθειές του πιάνουν τόπο.

Σε σχετικό δημοσίευμα, η ενημερωτική ιστοσελίδα News.gr αναφέρει αναλυτικά:

«Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας είναι πλέον ευτυχισμένοι καθώς από την απόγνωση της ανεργίας βρέθηκαν και πάλι σε συνθήκες εργασίας. Χάρη στις άοκνες προσπάθειες του υπουργού Αναπτύξεως και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκαν υγιείς επενδυτές οι οποίοι έδωσαν και πάλι ζωή στις εγκαταστάσεις των δυο ναυπηγείων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις εγκαταστάσεις της Ελευσίνας έχουν ήδη φτιαχτεί 11 καράβια και χθες μπήκε στο ναυπηγείο το δωδέκατο πλοίο.

Να πούμε τέλος ότι την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 18:30, στον χώρο των Ναυπηγείων Ελευσίνας θα γίνει εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιαστεί η δουλειά που έγινε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων την τετραετία διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments