Αθλητισμός

Πρωινός Τύπος για ΠΑΟΚ

Πρωινός Τύπος για ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ που δεν πρέπει να παρατήσει το πρωτάθλημα για το Κύπελλο

FORZA

Οι προκλήσεις από την Ε.Ε.Α., την γνωστότερη και ως επιτροπή Αυγενάκη, καθώς αυτός διόρισε τα μέλη της και πρόεδρο τον κουμπάρο του, δεν έχουν τέλος. Μετά την απόφαση επιβολής προστίμου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον Γιώργο Σαββίδη (80 και 100 χιλιάδες ευρώ, αντίστοιχα), επειδή… ανακάλυψε ένα κώλυμα με αμετάκλητο βούλευμα, που όμως δεν ήταν αμετάκλητο! Σ’ αυτή την υπόθεση καθήκοντα προέδρου εκτέλεσε ο Χρήστος Κουμπής, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει την εξαίρεση του Νίκου Τζουλάκη, κουμπάρου του Αυγενάκη, ωστόσο φάνηκε ότι στην επιτροπή αυτή υπάρχει… σύμπνοια.

Παρότι η απόφαση εκδόθηκε στις 15 Φεβρουαρίου, κι ενώ έχουν περάσει δύο μήνες, η Επιτροπή δεν έχει δημοσιοποιήσει ακόμη το σκεπτικό της απόφασης(!), κάτι που βαρύνει τον Χρήστο Κουμπή, που ήταν ο πρόεδρος σ’ αυτή την υπόθεση. Εδώ και δύο μήνες το σκεπτικό αγνοείται με αποτέλεσμα ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Γιώργος Σαββίδης να βρίσκονται σε ομηρία, καθώς δεν μπορούν να προχωρήσουν στα επόμενα νομικά βήματα και να καταρρίψουν αυτή την απόφαση, που στερείται λογικής και βάσης, καθώς τη μέρα που η ΕΕΑ ανακάλυψε το κώλυμα, δεν υπήρχε κανένα αμετάκλητο βούλευμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η Επιτροπή – οπερέτα, που διασύρθηκε διεθνώς με την υπόθεση της δήθεν πολυϊδιοκτησίας, ζήτησε και την ανάκληση της άδειας συμμετοχής του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αλλά οι μόνοι που ψήφισαν υπέρ της ανάκλησης, ήταν ο προεδρεύων, Κουμπής και ο εισηγητής, Γερακάρης.

ΑΡΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ – METROSPORT

Έχει πάντως, ενδιαφέρον η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οφείλει, να πράξει τα πάντα, για την προστασία της ομάδας και του κόσμου της. Ίδωμεν… Επί το παρόντος όμως, τα πλέι οφ προηγούνται. Μπορεί ο μεγαλόψυχος κόσμος του ΠΑΟΚ, να χειροκρότησε με πρωτοφανές πάθος προπονητές και παίκτες προχθές στην Τούμπα. Αν και προπονητές και παίκτες δεν έπραξαν τα δέοντα, για να τον ευχαριστήσουν αλλά… Ουσιαστικά έστειλε το μήνυμά του και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο.  Θα ήταν μέγιστο λάθος του ΠΑΟΚ εάν και εφόσον παρατήσει το Πρωτάθλημα για το Κύπελλο. Ή κι ακόμη εάν βάλει από τώρα στο εμπρόσθιο μέρος της κεφαλής του το Κύπελλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments